23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Katnić vraćen u Istražni zatvor

Izvor: Stevo Vasiljević/Pobjeda

Hronika

Comments 1

Katnić vraćen u Istražni zatvor

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić danas je iz privatne ordinacije Moj Lab vraćen u Istražni zatvor i to na njegov zahtjev – potvrdio je Pobjedi advokat Marjan Marković.

Advokat Marković kazao je da su ljekari smatrali da Katnić treba da ostane na bolničkom liječenju još sedam dana, ali je on to odbio.

Katnić je u petak imao hiruršku intervenciju u klinici Moj Lab zbog poboljšanja zdravstvenog stanja koje je narušeno zbog dvomjesečnog štrajka glađu.

On je uhapšen 14. aprila po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog sumnje da je bio član kriminalne grupe koju je navodno formirao nekadašnji visoki policijski funkcioner Zoran Lazović. Prema navodima Specijalnog državnog tužilaštva, Lazović je formirao grupu čiji članovi su bili Katnić, bivši specijalni tužilac Saša Čađenović, Lazovićev sin Petar, a sa ciljem „da bi radili u korist Radoja Zvicera“. Između ostalog, Lazović i Katnić, takođe, sumnjiče se za nezakonito skidanje zabrane ulaska u Crnu Goru srpskim kriminalcima Veljku Belivuku i njegovom bliskom saradniku Marku Miljkoviću, te i za neoptuženje Novljanina Duška Roganovića, koji je, prema evidencijama bezbjednosnog sektora, jedan od visokorangiranih članova kavačke grupe.

Bivši glavni specijalni tužilac odmah je počeo štrajk glađu jer tvrdi da je proces protiv njega politički motivisan i montiran.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Lena

Izdrzi legendo!Izdrzi ovo bestijanje!Svanuce rujna zora!