15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pretres "Ničije kuće" se nastavlja sjutra; Milošević: Inspektori brojali lavaboe, bidee, wc šolje...

Izvor: Dragan Mijatović/Pobjeda

Hronika

Comments 2

Pretres "Ničije kuće" se nastavlja sjutra; Milošević: Inspektori brojali lavaboe, bidee, wc šolje...

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja završili su za danas pretres objekta na Gorici u javnosti poznatog kao ,,Ničija kuća", a u njemu su učestvovali i vlasnik objekta i firme Master inženjering Vlado Ivanović sa advokatima Markom Miloševićem i Zoranom Piperovićem.

Milošević je za portal Pobjeda rekao da je danas završeno 80 odsto posla i da se pretres nastavlja sjutra. Kako je istakao, predmet današnje akcije bio je popis stvari koji se nalaze u objektu.

- Na objektu su nađene velike količine građevinskog materijala i onog za završne radove u građevinarstvu. Međutim, kako objekat ima oko 1.500-1.600 kvadrata potpuno je za očekivati da su nađene količine materijala adekvatne kvadraturi objekta koji treba da se opremi. Vlasnik Vladan Ivanović praktično je imao besplatan popis stvari i, nakon ove velike policijske akcije, on će moći da sravni stanje sa dobavljačima i da vidi da li su mu oni isporučili svu poručenu robu - naglasio je Milošević.

Tokom današnjeg dana, navodi advokat, brojali su wc šolje, vodokotliće, lavaboe, umivaonike, bidee, keramiku, parkete, sijalice...

- Cijeli dan su to radili SPO, vlasnik kuće i advokati - dodao je on.

Ponovio je da predmetni objekat nije "Ničija kuća", već vlasništvo Vladana Ivanovića i da ga je on sagradio.

- To je potpuno transparentno i jasno, a dokaz više da je on vlasnik je taj što nas je Vlado Ivanović danas vodio do svake stavke koja je predmet popisa i ionteresovanja SPO. Da on nije učestvovao u popisu, SPO bi ga radilo minimum deset dana - istakao je Milošević.

Milošević ranije danas kazao da u kući ne mogu naći ništa što se veže za eventualna krivična djela koja se stavljaju na teret.

- SPO izvršava naredne tužilaštva koje sumnja, a SPO je izvršno odjeljenje tužilaštva - rekao je Milošević.

Društvo

SPO pretresa "Ničiju kuću" na Gorici

12.06.2024. 16:54

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

miki

lele nama građanima CG kad nam za ovakvu sprdnju služi pravosuđe a posebno a posebno kad svoje službenike policajce-popisivače izlaže ovakvom ruglu.

Lena

Ovo je teror.Izivljavanje.Nemoc tuzilastva.Njihov jad i cemer.Njihova sramota.Brojaci wc solja,cigli,teoiha,miksera,friteza...A kako je kopan tunel ispod suda i ko je to naredio-sutnja.Pa brojte vi wc solje,mi vama brojimo nepocinstva koja cinite.