22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Kotoru policija pronašla pištolj i pušku nakon požara

Hronika

Comments 0

U Kotoru policija pronašla pištolj i pušku nakon požara

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Jug”,Odjeljenja bezbjednosti Kotor su sprovodeći aktivnosti usmjerene na pronalazak vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu,kod jednog lica pronašli vatreno oružje, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policijski službenici su postupajući po prijavi lica da je na pomoćnom objektu porodične kuće u mjestu Dobrota izbio požar, došli i do operativnih saznanja da se u porodičnoj kući u vlasništvu R.M. iz Kotora, nalazi vatreno oružje u ilegalnom posjedu.

Lice R.M. je policiji predala vatreno oružje – pištolj, marke Luger, sa sedam komada pripadajuće municije kalibra 9 mm. U okviru istih aktivnosti, policija je u prostoriji pomoćnog objekta na kom je izbio požar pronašla i vatreno oružje – pušku, nepoznate marke, sa djelimično vidljivim serijskim brojem", saopšteno je iz policije.

O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji je naložio da se protiv R.M. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu tužioca, lice mjesta je fotografisano a policija je oduzela predmetno oružje koje će biti upućeno na trasološko i balističko vještačenje, zaključuju iz policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR