15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija u Podgorici pronašla psihoaktivne supstance, krivična prijava protiv dvije osobe

Hronika

Comments 0

Policija u Podgorici pronašla psihoaktivne supstance, krivična prijava protiv dvije osobe

Autor: Antena M

  • Viber

U Podgorici su podnijete krivične prijave protiv dvije osobe kod kojih su pronađene psihoaktivne supstance, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su naveli, službenici Stanice kriminalističke policije za borbu protiv droge su prilikom kontrole A.M. (44) pronašli jedno manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je kokain, jedno manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je heroin, kao i manje pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu od A.M. oduzet mobilni telefon radi odgovarajućih vještačenja i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, kazali su iz UP.

Takođe, policijski službenici su kontrolom dvije osobe, kod L.M. (23) pronašli pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana.

“Protiv njega je policija podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, zato što je licu N.B. koje se sa L.M. nalazio u vozilu, kao suvozač, omogućio uživanje opojne droge marihuana”, zaključuje se u saopštenju UP.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR