15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgoričanin uhapšen zbog napada na policijske službenike

Hronika

Comments 0

Podgoričanin uhapšen zbog napada na policijske službenike

Autor: Antena M

  • Viber

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“ su u okviru pojačanih aktivnosti u cilju sankcionisanja prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, procesuirali više lica, saopšteno je iz Uprave policije.

"U Kolašinu je lišen slobode N.L. (30) iz Podgorice, zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On je, upravljajući putničkim motornim vozilom, na putnom pravcu Mateševo-Andrijevica, odbio da se zaustavi na propisani znak policijskih službenika. Nakon toga je sustignut i zaustavljen, ali se tom prilikom oglušio o više izdatih upozorenja i naređenja, te je fizički napao policijske službenike koji su prema njemu primijenili sredstva prinude u cilju odbijanja napada i sprečavanja bjekstva lica", navode u saopštenju.

Sa navedenim događajem je, dodaju, upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se protiv N.L. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

"Takođe, on je procesuiran i zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima – upravljao je vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu i nije se zaustavio na znak stop izdat od strane policijskih službenika.

Osim toga, službenici policije u Bijelom Polju su lišili slobode vozača koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u krvi, kao i vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.

Bjelopoljska policija je, postupajući po prijavi građana, lišila slobode i lice S.V. (38) iz Podgorice koji je, upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu udarilo u zaštitnu ogradu - bankinu. Od njega je privremeno oduzeto vozilo za koje nije posjedovao odgovarajuću dokumentaciju", zaključuju iz policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR