20 °

max 34 ° / min 20 °

Nedjelja

08.09.

34° / 20°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pretresima u Nikšiću pronađena i oduzeta droga, oružje, vozila, uhapšene dvije osobe

Hronika

Comments 0

Pretresima u Nikšiću pronađena i oduzeta droga, oružje, vozila, uhapšene dvije osobe

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala i Sektora policije posebne namjene, kao i Sektora granične policije, preduzimajući planske aktivnosti usmjerene prema članovima organizovaniih kriminalnih grupa i operativno interesantnih lica, izvršili pretrese na više lokacija u Nikšiću i lišili slobode dvije osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, pretresima stanova i drugih prostorija koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa i operativno interesantna lica na teritoriji Nikšića, pronađeno je oko 20 pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana i opojna droga kokain, vaga za precizno mjerenje, tri puške od kojih jedna sa optičkim nišanom, kao i 40 komada municije različite vrste i kalibra, te pancir", navodi se u saopštenju. 

Takođe, kako dodaju, oduzeta su i dva vozila visoke klase od kojih jedno sa visokim stepenom zaštite – blindirano vozilo.

"Slobode je lišen D.Ć. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je P.M. slobode lišen zbog prekršaja iz oblasti Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Osim toga, službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, u aktivnostima tokom prethodnih dana lišili slobode pet lica, od kojih dva zbog krivičnih djela, a tri zbog prekršaja, iz oblasti zloupotrebe droga.

Oduzeta droga, oružje i vozila će biti predmet daljih vještačenja", zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR