26 °

max 32 ° / min 20 °

Nedjelja

07.07.

32° / 20°

Ponedjeljak

08.07.

35° / 22°

Utorak

09.07.

36° / 23°

Srijeda

10.07.

37° / 24°

Četvrtak

11.07.

38° / 25°

Petak

12.07.

38° / 26°

Subota

13.07.

39° / 26°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija traga za Drecunom, osumnjičen za ubistvo Kaluđerovića i Roganovića

Izvor: Dragan Mijatović/Pobjeda

Hronika

Comments 3

Policija traga za Drecunom, osumnjičen za ubistvo Kaluđerovića i Roganovića

Izvor: Analitika/Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Cetinjanin N.D. (31) osumnjičen je za ubistvo sugrađana Petra Kaluđerovića i Dragana Roganovića, koje se dogodilo 20. juna ove godine na Cetinju u blizini Sportskogcentra, saopštio je na konferenciji za novinare v.d. pomoćnika direktora za Sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović. Riječ o Nikoli Drecunu koji je prema policijskim evidencijama pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe.

“Identifikovali smo i neposrednog izvršioca koji je postavio eksplozivnu napravu na Cetinju i izvršilac je N.D”, rekao je Šćepanović na konferenciji za novinare.

Crnogorska policija i Više državno tužilaštvo u Podgorici rasvijetlili su nedavno dvostruko ubistvo na Cetinju, kada su u eksploziji poginuli Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, a tri osobe povrijeđene.

“Identifikovan je počinilac koji je osumnjičen za krivično djelo teško ubistvo ali je on trenutno u bjekstvu”, saopštila je viša državna tužiteljka Danka Ivanović Đerić na konferenciji za novinare.

Ona je navela da je ovo velika opomena da institucije moraju raditi zajedno.

Vršilac dužnosti direktora Uprave policije Aleksandar Radović je kazao da Crna Gora ima policajce koji su u stanju da rasvijetle najteža krivična djela.

“Ovo je za pohvalu da smo u ovako kratkom periodu rasvijetlili ovo krivično djelo. Javnost zaslužuje da bude obaviještena, upravo zato smo prije 14 dana izašli na Cetinje, pred građane”, rekao je Radović na konferenciji za novinare.

On je istakao da je tačno da Crna Gora ima kriminalce, ali i policajce koji će rasvijetlili krivična djela koja oni počine.

Na Cetinju je u blizini Sportskog centra 20. juna aktivirana je eksplozivna naprava u kojoj su poginuli Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, a tri osobe Tanasije Taso Jovanović (46), Desanka Vujović i Mihailo Borozan (29) su povrijeđene.

Tada je v.d. direktora Uprave policije Aleksandar Radulović kazao da se ovaj dan ne smije više nikad ponoviti u Crnoj Gori.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Samo da ne bude kao sa Tunelom, da se kasnije ustanovi da osumljičene nema nikakvih dodirnih tačaka sa ovim slučajem Prvo optužiti i hapsite onda prikupljati dokaze, da pokažete koliko ste stručni a kada padne optužnica to građani plaćaju a niko za to ne odgovara

Di

Prije ili kasnije će se znati ime. 3 x pogadjajte...Dobro ste vi radili, nego vam je on pobjegao. Valjda se u takvim situacijama odmah blokiraju svi izlazi iz grada i svi legitimišu. Bez obzira ko je krivac. Onda bi makar znali da vam se skriva na Cetinju. Kako znate da je pobjegao.

Katunjanin

Neka vam hvalisanje. Prvo dokazite da je odredjena osoba izvrsilac tih ubistava. Kazete da je osumnjiceni u bjekstvu ,a mozda je ta osoba na sluzbenom putu .Da ste objavili ime i prezime mozda bi se sam javio da vam dokaze da on nije taj .Rijesite slucaj pa onda po lovorike !