20 °

max 32 ° / min 20 °

Nedjelja

07.07.

32° / 20°

Ponedjeljak

08.07.

35° / 22°

Utorak

09.07.

37° / 24°

Srijeda

10.07.

38° / 25°

Četvrtak

11.07.

38° / 25°

Petak

12.07.

38° / 25°

Subota

13.07.

38° / 26°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radović podnio ostavku: Ne želim da se borim za fotelju; Presuda u slučaju Brđanina je obavezujuća i treba da se poštuje

Hronika

Comments 8

Radović podnio ostavku: Ne želim da se borim za fotelju; Presuda u slučaju Brđanina je obavezujuća i treba da se poštuje

Izvor: Analitika/CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Aktuelni vršilac dužnosti direktora Uprave policije Aleksandar Radović saopštio je na današnjoj press konferenciji da je podnio ostavku.

"Ne želim da se borim za fotelju, želim da se sa ovim ljudima borim protiv kriminala", kazao je Radović na press konferenciji.

Upitan da prokomentariše presudu Upravnog suda, po kojoj je Zoran Brđanin protivpravno razriješen sa mjesta direktora UP, rekao je da je presuda obavezujuća.

"Presuda suda je obavezujuća i ja sam uvijek bio za poštovanje sudksih odluka. Da bih ja bio razrješen treba da postoji predlog ministra. Takav predlog nije podnešen", kazao je Radović. 

On je saopštio da je ostavku podnio da bi olakšao funkcionisanje Uprave policije i da ne želi da otežava stanje u Upravi policije.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Gorčin

Častan potez gospodine! Da li je ovaj potez može biti inspiracija za Spaića?

Bajo

Naravno da u policiji ima casnih ljudi. Kao ovaj Radovic. Castan i posten. I sad se tacno vidi zasto su Demokrate bile protiv njega. Sad ce Demokrate da smisljaju kako ce opet da ruse Brdjanina a ne kako ce da sprijecavaju kriminalce da bacaju bombe , unistavaju firme , i prave stetu drzavi.