16 °

max 18 ° / min 10 °

Ponedjeljak

16.09.

18° / 10°

Utorak

17.09.

21° / 11°

Srijeda

18.09.

23° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tuče na Cijevni i Koniku: Jedna osoba izbodena nožem, drugoj polomljen nos

Hronika

Comments 0

Tuče na Cijevni i Koniku: Jedna osoba izbodena nožem, drugoj polomljen nos

Izvor: Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

Policiji je sinoć prijavljeno da su se dogodile dvije tuče, jedna na Cijevni, druga na Koniku, i to u razmaku od sat i po. 

Prvo su dobili dojavu da se dogdila tuča na Cijevni. 

"Sinoć oko 19:00 časova dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prijavljeno je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira fizičkim sukobom više lica na Cijevnoj, mjesto Tragaja. Na lice mjesta upućene su patrole policije gdje su policijski službenici zatekli M.J. (39), N.L. (54) i A.T. (48) dok su se druga lica, koja su bila učesnici sa druge strane, udaljila sa lica mjesta prije dolaska policije", saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije..

Zatečena lica su, navode iz Uprave policije, upućena na ukazivanje ljekarske pomoći.

"Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da su sa druge strane u fizičkom sukobu učestvovali M.M. (62), M.M. (30), D.M. (22), P.M. (22), L.Č. (29) i D.H. (21)", navode iz Uprave policije. 

Nakon dojave da je bila tuča na Cijevni, dobili su novi poziv, prijavljena je još jedna tuča - na Koniku.

"Iste večeri oko 20:30 časova dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prijavljeno je da je došlo do fizičkog sukoba više lica u naselju Konik, u Sandžačkoj ulici", navode iz Uprave policije. 

Na licu mjesta policijski službenici zatekli su P.M. (22) , D.M. (22) i M.M. (62) sa jedne, i D.I. (42), E.I. (26), M.I. (20) i Dž.A. sa druge strane.

"Daljim radom policijski službenici došli su do sumnje da je u toku tuče P.M. (22) koristio hladno oružje - nož i tom prilikom je nanio povredu Dž.A. u vidu ubodne rane u predjelu lijeve strane grudi", navode iz Uprave policije.

Učesnici tuče na Cijevni procesuirani su zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih povreda. Kada je riječ o učesnicima tuče na Koniku, jedno lice se sumnjiči za pokušaj ubista, dok će ostali odgovarai prekršajno. 

Policijski službenici su, dodaju iz Uprave policije, po nalogu tužioca podnijeli krivičnu prijavu i lišili slobode M.M. (62), D.M. (22), D.H. (21) i L.Č. (29) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda na štetu A.T. (fraktura nosa), N.L., M.J. i J.K.

"Dok je ovom krivičnom prijavom obuhvaćen i P.M. (22) koji je inače lišen slobode za krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Dž.A", navode iz Uprave policije. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR