23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Budvi uhapšen državljanin Srbije: Pretukao suprugu pa je oteo

Izvor: Arhiva

Hronika

Comments 0

U Budvi uhapšen državljanin Srbije: Pretukao suprugu pa je oteo

Autor: Antena M

  • Viber

Policija u Budvi uhapsila je Đ.D. (32) iz Srbije zbog sumnje da je oteo vanbračnu suprugu koju je prethodno pretukao, saopštila je danas Uprava policije.

Odsjek za medunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol – Europol – Sirene je juče obavijestilo policiju u Budvi da je jedna osoba u Pančevu prijavila da njena ćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevjenčanim suprugom, strahuje za svoj život.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su izvršili pretragu terena i locirali vozilo marke BMW, Đ.D. (32) iz Srbije i oštećenu, koja je imala vidne povrede u predjelu glave i tijela. Utvrđeno je da joj je povrede nanio Đ.D. dok su se nalazili u porodičnoj kući u Pančevu, te da je, protivno njenoj volji, primjenom sile i prijetnje po njen život iz Pančeva doveo u Crnu Goru”, saopšteno je iz Uprave policije.

Oštećena je upućena na ukazivanje ljekarske pomoći, te su od nje i Đ.D. u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Budva prikupljena obavještenja na zapisnik.

“Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da se u radnjama Đ.D. stiču elementi krivičnog djela otmica. Po nalogu postupajućeg tužioca Đ.D. je uhapšen”, zaključuje se u saopštenju policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR