21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Na Žabljaku kontrolisano više osoba i vozila, racija u jednom lokalu

Izvor: UP

Hronika

Comments 0

Na Žabljaku kontrolisano više osoba i vozila, racija u jednom lokalu

Autor: Antena M

  • Viber

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole lica i vozila u kasnim večernji časovima, kao i raciju u jednom noćnom klubu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, ove aktivnosti preduzete su sa ciljem preventivnog djelovanja u odnosu na potencijalna narušavanja javnog reda i mira ili vršenja krivičnih djela.

"Navedene aktivnosti, realizovane uz ispomoć kolega iz drugih gradova koje svojom nadležnošću obuhvata Regionalni centar bezbjednosti „Zapad“, dogovorene su na nedavnom sastanku direktora Uprave policije Zorana Brđanina, rukovodioca Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ Darka Radusinovića, sa predstavnicima policije i lokalne zajednice sa Žabljaka i iste će biti nastavljene i u narednom periodu tokom turističke sezone" navedeno je u saopštenju.

Iz Uprave policije poručuju da nastavljaju da sprovode sve neophodne mjere kako bi osigurali bezbjednost svih građana i turista na teritoriji Crne Gore.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR