23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorička policija uhapsila pet osoba zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih povreda

Hronika

Comments 1

Podgorička policija uhapsila pet osoba zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih povreda

Autor: Antena M

  • Viber

U Podgorici je 19. jula u bašti jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom i tom je prilikom jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede te je prevezeno na ukazivanje ljekarske pomoći, saopšteno je iz Uprave policije.

"Radom na terenu policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica došli su do saznanja o identitetu oštećenog lica, kao i izvršiocu G.D. (28) koji je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Osim toga, 20. jula je ispred jednog ugostiteljskog objekta u mjestu Bioče, došlo do narušavanja javnog reda i mira fizičkim sukobom nekoliko lica, a u kojem je događaju jedno od njih zadobilo povrede.

Pripadnici policije su na licu mjesta zatekli dva lica, od kojih jedno sa povredama i on je prevezen na ukazivanje ljekarske pomoći, dok su preostala dva učesnika ovog fizičkog sukoba M.V. (23) i N.V. (24), locirana i zaustavljena u saobraćaju", navodi se u saopštenju.

Vozač M.V. je, dodaju, alkotestiran i utvrđeno je da je vozilom upravljao uz nedozvoljenu količinu alkohola u organizmu, te je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

"Sa događajem u kojem su učestvovala ova lica upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu N.V. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje, a naknadno je, nakon okončanja postupka u odnosu na gore pomenuti prekršaj, slobode lišen i M.V. zbog istog krivičnog djela.

Takođe, podgorička policija postupala je i u odnosu na fizički sukob koji se dogodio 20. jula ispred jednog ugostiteljskog objekta u Tuzima", dodaje se u saopštenju.

Na lice mjesta su, kako navode, izašli policijski službenici, izvršili uvid i izuzeli video zapis sa video nadzora u blizini lica mjesta.

"Identifikovani su učesnici događaja, te je sa svim upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se od lica M.V. (31) i A.V. (29) prikupe obavještenja nakon što budu locirana, što je i učinjeno, te je postupajući tužilac kvalifikovao krivično djelo nasilničko ponašanje.

M.V. i A.V. su lišeni slobode", zaključuju u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Staropodgoričanin

Kako loš sastav teksta. Osnovac ima bolju naraciju.