22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen državljanin Srbije, osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Hronika

Comments 0

Uhapšen državljanin Srbije, osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti „Podgorica“ uhapsili su državljanina Republike Srbije koji se potraživao na međunarodnom nivou, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, u Podgorici je lišen slobode U.J. (26) iz Kragujevca, za kojim je bila raspisana međunarodna potjernica od strane NCB Interpol-a Beograd, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kragujevcu radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine na koju je osuđen presudom Višeg suda u Kragujevcu, zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

Prilikom kontrole od strane policijskih službenika, U.J. se predstavio policiji kao G.M. iz Bosne i Hercegovine i pružio na uvid ličnu kartu ove zemlje, nakon čega je isti, zbog sumnje u vjerodostojnost isprave, doveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti radi prikupljanja obavještenja", navodi se u saopštenju.

Policija je, kako se dodaje, primjenom kriminalističkih metoda i provjera, posredstvom evidencija NCB Interpol-a Podgorica, utvrdila identitet ove osobe i ustanovila da se radi o licu koje se potražuje – U.J.

"On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave, te će nakon okončanja toga postupka biti priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici radi određivanja ekstradicionog pritvora", navode iz UP.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR