23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen Novljanin, osumnjičen za dilovanje amfetamina

Hronika

Comments 0

Uhapšen Novljanin, osumnjičen za dilovanje amfetamina

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su, kako navode iz Uprave policije, sprovodeći planske operativno taktičke mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika lišili slobode jedno lice iz Herceg Novog.

Lišeno je slobode lice L.O. (31) iz Herceg Novog i protiv njega podnijeta krivična prijava Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Shodno naredbi Višeg Suda u Podgorici, službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, izvršili su pretres stana koji koristi L.O., kojom prilikom je pronađena opojna droga amfetamin ukupne mase oko 37 grama. Tokom pretresa stana pronađen je i oduzet novac u iznosu od 1,375 eura, za koji se sumnja da potiče iz izvršenja krivičnog djela", navode iz UP.

Takođe, u sklopu pojačanih aktivnosti, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su u toku jula procesuirali dva lica zbog sumnje da su izvršili krivčna djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, i podnijeli tri prekršajne prijave protiv tri lica, kod kojih su pronađene opojne droge meksička pečurka, marihuana, i amfetamin, zaključuje se u saopštenju policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR