23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

20.09.

23° / 15°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

23° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Zapaljeno vozilo menadžeru Opštine Andrijevica Milošu Čukiću, smatramo da je motiv isključivo politički

Hronika

Comments 3

Demokrate: Zapaljeno vozilo menadžeru Opštine Andrijevica Milošu Čukiću, smatramo da je motiv isključivo politički

Autor: Antena M

  • Viber

Jutros je, u ranim jutarnjim satima u naselju Trešnjevo u Andrijevici, ispred porodične kuće, zapaljeno vozilo funkcioneru Demokrata, članu Glavnog odbora Partije i menadžeru Opštine Andrijevica Milošu Čukiću, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore

Čukić je u izjavi koju je dao nadležnim policijskim organima, saopštio da iza ovog čina ne može stajati nijedan motiv osim politički i da njegove sumnje upućuju isključivo na to, iz razloga što je u prethodnom periodu izborne i postizborne kampanje, kao nosilac medijske kampanje liste Demokrata, skretao pažnju javnosti na visoku stopu povezanosti određenih političkih subjekata u Andrijevici sa BIL licima, kao i podnosio krivične prijave protiv lica iz Opštine Andrijevica i Ministarstva prostornog planiranja i urbanizma zbog zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja opštinskih dokumenata.

Demokratska Crna Gora najoštrije osuđuje ovakav nedljudski i bastijalan čin paljenja vozila i pokušaja zastrašivanja našeg funkconera Miloša Čukića, koji, u to nema sumnje, dolazi od strane  kriminalnih struktura kojima i na lokalnom i na državnom nivou smeta istina koju saopštavamo.

"Počiniocima ujedno poručujemo- vozilo možete zapaliti, imovinu uništiti, ali istinu i slobodnu riječ nikada nećete moći, jer je organizovane kriminalne grupe nisu ugasile ni kad su bile najjače, a najmanje će danas!

Pozivamo nadležne organe da nezavisno i profesionalno sprovedu istragu i utvrde motiv i okolnosti ovog nemilog događaja", zaključuju u saopštenju.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

Toliko vođe otrcane narodnosti i srpstva Srbije i regiona plaćaju i uvozi anticrnogorsvo u Crnu Goru i u vrhovima države da je ostao jedini način crnogorskom narodu i građanstvu da ponove ono iz prošlosti-ĐE SE RUŽNA RIJEČ PROGOVORI DA LEVORVER U OGANj IZGORI.

Brano Bozovic

Mora da je DPS ovo uradio ili je kriv POKVARENJACI pljuvacka vam je pokvarena!

Ibrahim

Razlog nije politicki i ljaljo i on znaju da se radi o njegovom djelu prema on zna kome—- drmkjrate jeste da ste nauvikli stalno da mutite ali stan stanite i sprem spremete se doma da idete