17 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

20.09.

23° / 15°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Berane: Krivične prijave protiv dvije osobe, pronađena municija

Hronika

Comments 0

Berane: Krivične prijave protiv dvije osobe, pronađena municija

Autor: Antena M

  • Viber

Beranska policija podnijela je krivične prijave protiv M.Ć. (42) i M.Č. (23) zbog sumnje da su  izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Sjever“- Odjeljenja bezbjednosti Berane, su sprovodeći aktivnosti usmjerene na pronalazak vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu, podnijeli krivične prijave protiv dvije osobe. Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Beranama, policijski službenici su izvršili pretres kuće koju koristi M.Ć.(42), prilikom kojeg je pronađeno šest komada municije kalibra 9 mm. Protiv M.Ć. je po nalogu tužioca podnešena krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija”,  navedeno je u saopštenju Uprave policije (UP).

U nastavku aktivnosti, navodi se da je shodno naredbi Osnovnog suda u Beranama, izvršen pretres kuće koju koristi M.Č.(23) kod kojeg je policija pronašla 19 komada puščane municije nepoznatog kalibra.

“Protiv M.Č.je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija. M.Č. se potražuje radi izdržavanja zatvorske kazne za krivično djelo šumska krađa i on će biti sproveden Upravi za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanje kazne”, kazali su iz policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR