17 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikšić: Uhapšene dvije osobe zbog krađa automobila, telefona...

Izvor: Arhiva

Hronika

Comments 0

Nikšić: Uhapšene dvije osobe zbog krađa automobila, telefona...

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, su preduzimajući planske aktivnosti u cilju suzbijanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, uhapsili dvije osobe.

Naime, radom na terenu, policijski službenici su uočili dva lica koja su u tom momentu otuđivala stvari i predmete iz vozila koja su bila parkirana na jednom parking prostoru.

Nakon što su lišeni slobode, utvrđeno je da ova lica ne posjeduju lična dokumenta sa sobom, a jedno lice se predstavilo policijskim službenicima pod tuđim imenom i prezimenom, nakon čega su ova lica dovedena u prostorije Odjeljenja bezbjednosti radi utvrđivanja identiteta.

Preduzimajući dalje kriminalističke mjere i radnje, utvrđeno je da se radi o licu I.B. (20) a da je drugo lice maloljetnik. Protiv njih su podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru i Zakona o ličnoj karti.

Takođe, pomenuta lica se sumnjiče da su u prethodnom periodu na području opštine Nikšić počinili deset krađa, i tom prilikom otuđili tri vozila sa parking prostora ispred stambenih zgrada, mobilne telefone, i ručni alat veće materijalne vrijednosti, kao i ostale predmete koje su pronalazlili prilikom krađa.

O navedenim događajima je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću kojem su lica sprovedena na dalju nadležnost.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR