25 °

max 25 ° / min 14 °

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija rasvijetlila ubistvo u Petnjici

Izvor: UP Twitter

Hronika

Comments 0

Policija rasvijetlila ubistvo u Petnjici

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Uprava policije je danas oko 15.30h obavijestena preko dežurne službe Odjeljenja bezbjednosti Berane, da je od strane nepoznatog lica na lokalnom put između mjesta Savin bor i Pločnik, opština Petnjica, došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je jedno lice teško povrijeđeno, navode iz Uprave policije.

Policijski službenici Stanice policije Petnjica su odmah izašli na lice mjesta i u vozilu marke VW Golf, rožajskih registarskih oznaka pronašli beživotno tijelo u tom momentu nepoznatog muškog lica za koga je naknadno utvrđeno da se radi o A.J., (45) iz Rožaja.

Odmah su angažovani  cjelokupni kapaciteti Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever", tom prilikom se pristupilo sveobuhvatnoj istrazi, kako na licu mjesta tako i na teritoriji okolnih opština gdje je uspostavljena blokada svih putnih pravaca kao i granicnih prelaza prema Republici Srbiji, Republici Albaniji i Kosovu.

Rezultat ovako brze reakcije policijskih službenika svih organizacionih jedinica Regionalnog centra bezbjednosti,,Sjever“ je identifikovanje, lociranje i lišenje slobode u veoma kratkom vremenskom roku, lica koja se dovode u vezu sa izvršenjem ubistva A.J. iz Rožaja.

Naime, policijski službenici su nakon intenzivne pretrage terena u rejonu sela Savin Bor, Petnjica, oko 17.15h locirali, a zatim i lišili slobode lica F.L. (42) i I.L. (55), oboje iz Petnjice, zbog  sumnje da su na štetu A.J. iz Rožaja izvršili krivično djelo ubistvo u saizvršilaštvu. Prilikom lišenja slobode kod F.L. je pronađeno i oduzeto vatreno oružje - revolver 38. Specijal SmitWeson, za koji se  sumnja da je korišćen u izvršenju ovog teškog krivičnog djela.

Uviđaj lica mjesta vrsi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju zajedno sa policijskim službenicima Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever".

Preduzimajući dalje mjere i radnje u vezi ovog krivičnog djela policijski službenici su u selu Kruščica, opština Petnjica izvršili pretres objekata koje koriste ova lica. U jednom od objekata pronađena je  i oduzeta i jedna lovačka puška dok je pretres na drugoj lokaciji u toku.

Kriminalistička obrada lica je u toku i oni će biti sprovedeni Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost, dok će pronađeni i izuzeti materijalni tragovi biti predmet daljih vještačenja u Forenzičkom centru u  Danilovgradu, zaključeno je u saopštenju Uprave policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR