23 °

max 25 ° / min 14 °

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen Nikšićanin, pronađena marihuana, tablete, drobilica, novac…

Hronika

Comments 0

Uhapšen Nikšićanin, pronađena marihuana, tablete, drobilica, novac…

Autor: Antena M

  • Viber

Nikšićka policija uhapsila je Ž.M.(45) iz tog grada zbog posjedovanja četiri vrste opojnih droga i nedozvoljenih supstanci, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako se navodi, postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, policijski službenici  su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi Ž.M.

“Tom prilikom pronašli su oko 35 grama suve biljne materije zelene boje za koju se pretpostavlja da se radi o opojnoj drogi marihuana, a koja se nalazila u odvojenim pvc kesama pripremljenim za dalju uličnu distribuciju, cigarete sa opojnom drogom marihuanom, tri drobilice, veću količinu nedozvoljenih tableta, pribor za pakovanje opojne droge, i novac za koji se sumnja da je stečen distribucijom narkotika”, saopštili su iz UP.

Dodaju da su navedene mjere i radnje sprovedene u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu Ž.M. uhapšen i protiv njega je podnijeta krivicna prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“On će u zakonskom roku biti sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost”, navode u saopštenju.

Takođe, sprovodeći kontinuirane aktivnosti u cilju sprječavanja zloupotrebe narkotika, službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u toku jula podnijeli tri prekršajne prijave, i uhapsili tri osobe zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR