16 °

max 24 ° / min 14 °

Nedjelja

22.09.

24° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uprava policije: Dvije osobe uhapšene zbog nelegalnog posjedovanja oružja

Izvor: Uprava policije

Hronika

Comments 0

Uprava policije: Dvije osobe uhapšene zbog nelegalnog posjedovanja oružja

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever" su u sklopu pojačanih aktivnosti na suzbijanju nelegalnog oružja i municije u posjedu građana, lišili slobode jednu osobu iz Gusinja, navodi se u saopštenju iz Uprave policije.

U saradnji sa Odjeljenjem bezbjednosti Berane i Odjeljenjem bezbjednosti Plav, policijski službenici Stanice policije Gusinje su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.G. iz mjesta Dolja u Gusinju.

Prilikom pretresa pronađeno je u ilegalnom posjedu: lovačka puška Bereta gardone 12mm sa 8 komada municije, pištolj marke Bernardeli gardone sa 25 komada municije, vazdušna puška sa dva komada municije, pištolj marke Blow 50, sa 50 komada pripadajuće municije, 36 komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, puščana municija 31 komad različitog kalibra, i jedan komad protivavionske municije.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu, izdao je nalog, po kojem je N.G. lišen slobode i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija. 

On će u zakonskom roku biti sproveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu, na dalju nadležnost.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Berane, su pregledom kod operativno interesantnog lica J.P. (27) iz Berana, pronašli pištolj marke Browing kalibra 7,65 mm sa okvirom u kojem se nalazilo 5 komada pripadajuće municije.

Po nalogu državnog tuzioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama on je uz krivičnu prijavu lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, i biće priveden nadležnom tužilaštvu u zakonskom roku, navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR