24 °

max 24 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 14°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 11°

Utorak

01.10.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Nestalu djevojčicu iz Bara traži i Interpol

Hronika

Comments 0

UP: Nestalu djevojčicu iz Bara traži i Interpol

Autor: Antena M

  • Viber

Uprava policije je, postupajući po prijavi majke, raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpol-a Podgorica, kojom se potražuje nestalo maloljetno lice - djevojčica stara šest godina, sa boravkom u Baru, saopšteno je iz policije.

"Majka djevojčice, T.Š., državljanka Sjedinjenih Američkih Država, sa boravkom u Baru, je 13. avgusta u kasnim večernjim časovima, pristupila prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Bar, i prijavila policiji da njen bivši suprug, otac djeteta,T.V.H., takođe državljanin Sjedinjenih Američkih Država, nije iste večeri, shodno presudi Osnovnog suda u Baru, kojom je utvrđeno vrijeme koje otac provodi sa djetetom, vratio majci djevojčicu na dogovoreno mjesto i u dogovoreno vrijeme", navodi se u saopštenju UP.

Policijski službenici su, kako se navodi, odmah po prijavi preduzeli koordinirane mjere i radnje iz svoje nadležnosti, među kojima je i odlazak na mjesto stanovanja lica T.V.H. kojom prilikom otac i djevojčica nijesu pronađeni na adresi.

"Sa događajem je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru. Danas je prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Bar, ponovo pristupila majka djeteta T.Š. kako bi policiji dala dodatna obavještenja u vezi sa prvobitnom prijavom", dodaje se u saopštenju. 

O navedenom događaju je, kako se dodaje, upoznat NCB Interpol Podgorica koji koordinira i preduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju lociranja lica, dok su sa prijavom događaja upoznati svi nacionalni centralni biroi Interpol-a.


 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR