24 °

max 24 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 14°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 11°

Utorak

01.10.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Danilovgradu uhapšena osoba kod koje je pronađeno oko dva kilograma kokaina

Hronika

Comments 0

U Danilovgradu uhapšena osoba kod koje je pronađeno oko dva kilograma kokaina

Autor: Antena M

  • Viber

Preduzimajući intenzivne aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika službenici Regionlnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Dalinovgrad, lišili su slobode lice kod kojeg je pronađeno oko dva kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, saopšteno je iz Uprave policije.

"Zajedno sa službenicima Sektora granične policije i službenim psima, službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad izvršili su pretres kuće i drugih prostorija i pomoćnih objekata koje koristi M.A. (27) iz toga grada, a za kojeg je postojala sumnja da se bavi uličnom prodajom narkotika.

Ovom prilikom policija je pronašla četiri pakovanja sa sadržajem bijele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain ukupne težine oko 2 kilograma, vatreno oružje – pištolj marke Glock izbrušenih fabričkih brojeva sa okvirom i 13 komada municije, zatim rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakovanje opojne droge, te dvije vage za precizno mjerenje. Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 3.550 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge", navodi se u saopštenju. 

Nakon konsultacija sa postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici M.A. je, kako dodaju, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

"Službenici Uprave policije zaduženi za borbu protiv droge će nesmanjenim intenzitetom nastaviti aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju otkrivanja i procesuiranja lica koja se bave uličnom prodajom narkotika i razbijanju mreže uličnih dilera, a sve u cilju zaštite zdravlja i bezbjednosti građana", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR