18 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikšićanka prijavila da je napadnuta u Budvi, policija ispituje slučaj

Hronika

Comments 0

Nikšićanka prijavila da je napadnuta u Budvi, policija ispituje slučaj

Autor: Antena M

  • Viber

Dvadesetjednogodišnja Nikšićanka prijavila je policija da je napadnuta u Budvi, potvrđeno nam je nezvanično u Upravi policije.

Kako nam je saopšteno, službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva upoznati su 25. avgusta u 01.41 časova, od strane medicinskog osoblja Hitne medicinske pomoći Budva, da su po pozivu upućeni u Ulicu slovenska obala gdje su zatekli žensko lice V.J. (21) iz Nikšića koja je saopštila da ju je fizički napalo njoj nepoznato muško lice.

Oštećenoj je ukazana ljekarska pomoć u HMP Budva nakon čega je transportovana u Bolnicu „Vaso Ćuković“ u Risnu, na dalje pretrage.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzeli su niz mjera i radnji na rasvjetljavanju ovoga događaja, prikupili obavještenja od više lica i sa događajem upoznali tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se još uvijek nije izjasnio o kvalifikaciji krivičnog djela.

Kada je riječ o nadzornim kamerama sa objekta brze hrane koji se nalazi u blizini lica mjesta, policijski službenici su izuzeli video materijal sa istih, na kojem se, međutim, ne vidi sam fizički napad.

Rad po predmetu je u toku", kazali su nam iz UP.

Podsjećamo, Vijesti su jutros objavile da je dvadesetjednogodišnja Nikšićanka V. J. pretučena u Budvi nakon što je odbila da dopusti nepoznatom muškarcu da sjedne za sto za kojim je sjedjela s društvom. Kako pišu Vijesti, muškarac star oko 30 godina prijetio joj je da će je silovati prije nego što joj je zadao udarce.
 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR