20 °

max 20 ° / min 16 °

Petak

04.10.

20° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

19° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

20° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Podnijeta krivična prijava protiv direktorice u MUP-u za lažno prijavljivanje

Hronika

Comments 2

UP: Podnijeta krivična prijava protiv direktorice u MUP-u za lažno prijavljivanje

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što je juče direktorica direktorata u MUP-u Iva Vukoslavčević podnijela prijavu državnog sekretaza u MUP-u Petra Koprivice a on, nakon toga, protiv nje podnio krivičnu prijavu, reagovali su iz Uprave policije.

"Povodom prijave koja je juče podnijeta u Odjeljenje bezbjednosti Podgorica od strane I.V., direktorice Direktorata za normativne poslove i razvoj policije protiv P.K. državnog sekretara MUP-a, kao i krivične prijave koju je podnio P.K. protiv I.V. javnost obavještavamo sljedeće:

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je nakon uvida i ocjene spisa predmeta formiranih po prijavi državnog sekretara P.K. izvršilo pravnu kvalifikaciju krivičnog djela da se u radnjama direktorice I.V. stiču obilježja bića krivičnog djela lažno prijavljivanje iz člana 388 Krivičnog zakonika Crne Gore", saopšteno je iz Uprave policije.

S tim u vezi, kako se navodi iz policije, tužilac je naložio službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica da protiv I.V. podnesu krivičnu prijavu u redovnom postupku, kao i da uz istu dostave cjelokupne spise predmeta formiranog povodom prijave I.V. radi daljeg postupanja državnog tužilaštva.

Podsjetimo, direktorica Direktorata za normativne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova Iva Vukoslavčević podnijela je krivičnu prijavu protiv državnog sekretara MUP-a Petra Koprivice tvrdeći da je danas u njegovom kabinetu omalovažavao, vrijeđao, pa čak i odgurnuo.

Koprivica je nakon toga podnio prijavu protiv nje uz tvrdnju da ga je lažno optužila.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Ako nemaju snimke sa nadzornih kamera onda MUP i tuzilastvo lažu samo tako. Bez snimaka ne mogu kvalifikovati djelo nema sanse. Naravno Demokrate uvjek mogu dovesti nekoga koji ce reci da je bio u kancelariji i svjedociti protiv zene. To bi tako licilo na njih. Ljigavce.

Efektni

Bravo za brzometno tuzilastvo,nije kao onomad tuzilac Fuksan koji od izvidjanja slucaj Raonic obnevidio i potom kazao da taj trostruko nezakoniti direktor nije visoki funkcioner,iako prima najvecu platu u drzavi?!