22 °

max 22 ° / min 16 °

Srijeda

18.09.

22° / 16°

Četvrtak

19.09.

21° / 15°

Petak

20.09.

23° / 14°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte nove presretače mobilne jedinice policije

Hronika

Comments 3

Pogledajte nove presretače mobilne jedinice policije

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) saopštili su da nastavljaju sa modernizacijom saobraćajne policije, a u cilju poboljšanja bezbjednosti na putevima, za potrebe Mobilne jedinice saobraćajne policije nabavljena su, navode, dva nova presretača marke BMW 430D X Drive.

“Ova vozila, opremljena naprednim tehnologijama za detekciju saobraćajnih prekršaja, već su uključena u svakodnevni rad i značajno će unaprijediti nadzor saobraćaja. Povećana brzina i efikasnost reakcije na prekršaje kao što su prekoračenje brzine, agresivna vožnja i nepoštovanje saobraćajnih propisa, direktno će doprinijeti poboljšanju bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju”, naveli su iz MUP-a.

Kako su kazali, sa odličnim tehničkim karakteristikama, kao što je ubrzanje od 0 do 100 km/h za manje od 5,3 sekunde i maksimalnom brzinom od 250 km/h, ovi presretači omogućavaju policiji brz i efikasan odgovor u hitnim situacijama.

“Vozila su opremljena kompletnom svjetlosnom i zvučnom signalizacijom, kao i najmodernijim radarskim uređajima za precizno evidentiranje prekršaja u realnom vremenu. Očekuje se da će ovi presretači doprinijeti smanjenju broja saobraćajnih nesreća, kao i preventivnom djelovanju, omogućavajući policiji da bude stalno prisutna na ključnim saobraćajnicama. Ovo je samo jedan u nizu koraka koji Ministarstvo preduzima kako bi poboljšalo saobraćajnu bezbjednost i stvorilo sigurnije puteve za sve građane”, zaključuju u saopštenju.

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Edin

Presretači... Pogledajte što se godinama svaku noć čini ulicama Titograda. Naročito u ulici u kojoj se nalazi CB. Automobili i motori modifikovanih auspuha špartaju tuda stvarajući nesnosnu buku, čineći građanima život nesnosnim sve do dva sata iza ponoći

Sve vi cvjetalo

Samo kamere postaviti i kazne direktno na adresu, a ne bijesna kola kupovati. Zna li se koliko kostaju presretaci?

Javor

Iskreno se radujem novim uređajima i definitivnom obuzdavanju divljenja na CG džadama. Samo po džepu, kao u Švici i biće sigurno više reda.