12 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

19° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

21° / 17°

Subota

12.10.

20° / 13°

Nedjelja

13.10.

18° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Zbog napada na policajce u Kotoru dvije osobe lišene slobode

Hronika

Comments 0

UP: Zbog napada na policajce u Kotoru dvije osobe lišene slobode

Autor: Antena M

  • Viber

 Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Kotor, su podnijeli Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru krivičnu prijavu protiv lica P.Đ. (24) zbog sumnje da je 19.09.2024.godine oko 01,30 časova, u mjestu Škaljari, opština Kotor, na javnom mjestu, pod dejstvom alkohola u organizmu od 1,95 g/kg, počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu dva policijska službenika, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju navode da je u toku vršenja službene radnje, P.Đ. napao policijskog službenika na način što mu je zadao udarac zatvorenim šakama u predjelu grudnog koša, a zatim je, pružajući aktivan otpor prilikom lišenja slobode zadao udarac nogom u predjelu koljena drugom policijskom službeniku, koji je usljed toga zadobio tjelesne povrede u vidu dislokacije čašice koljena konstatovane u izvještaju ljekara specijaliste.

"Policijski službenici su protiv P.Đ. podnijeli krivičnu prijavu i on je po nalogu dežurnog tužioca, sproveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru. Takođe, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su lišili slobode i drugo lice P.Đ. (24), koji je prethodno učestvujući u fizičkom i verbalnom obračunu sa gorepomenutim P.Đ., narušio javni red i mir, nakon čega je ometao i omalovažavao službeno lice u vršenju službene dužnosti", navodi se u saopštenju i dodaje da su protiv njega  Sudu za prekršaje Budva-Odjeljenje u Kotoru, policijski službenici podnijeli zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR