11 °

max 21 ° / min 11 °

Utorak

08.10.

21° / 11°

Srijeda

09.10.

17° / 14°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Petak

11.10.

20° / 16°

Subota

12.10.

22° / 13°

Nedjelja

13.10.

18° / 10°

Ponedjeljak

14.10.

20° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković i Novović sa Satlerom: Rezultati Državnog tužilaštva važni za evropski put Crne Gore

Izvor: VDT

Hronika

Comments 2

Marković i Novović sa Satlerom: Rezultati Državnog tužilaštva važni za evropski put Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

Opredjeljenost državnotužilačke organizacije da kontinuirano ostvaruje konkretne rezultate u borbi protiv svih vidova kriminala, veoma je važna za unapređenje vladavine prava i proces evropskih integracija Crne Gore, ocijenjeno je na sastanku vrhovnog državnog tužioca (VDT) Milorada Markovića i glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića, sa novoimenovanim ambasadorom Evropske unije u Crnoj Gori, Johanom Satlerom.

Kako se navodi u sopštenju Vrhovnog državnog tužilaštva, tokom sastanka vrhovni državni tužilac predstavio je rezultate rada Državnog tužilaštva u prethodnih osam mjeseci i upoznao ambasadora Evropske unije sa planovima za naredni period, koji će doprinijeti poboljšanju efikasnosti državnotužilačke organizacije.

“U Državnom tužilaštvu već su započete planirane reforme, koje podrazumijevaju i povećan stepen odgovornosti na svim nivoima. Naš cilj je da uspostavimo efikasnu državnotužilačku organizaciju, po standardima Evropske unije. U kontinuitetu preduzimamo konkretne korake da taj cilj i ostvarimo“, istakao je vrhovni državni tužilac.

Ambasador Satler naglasio je da državnotužilačka organizacija može računati na punu podršku Evropske unije u nastavku započetih reformi.

“Za unapređenje vladavine prava i ubrzanje puta Crne Gore ka Evropskoj uniji, važnu ulogu ima upravo Državno tužilaštvo i možete da računate na našu podršku vašoj namjeri da uspostavite efikasnu i odgovornu instituciju”, poručio je Satler.

Sastanku, koji je organizovan u prostorijama Vrhovnog državnog tužilaštva, prisustvovao je i zamjenik šefa Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Rikardo Seri.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Petar

Rezultati Državnog tužilaštva SRAMNI za CG. Da li vi mislite da ambasador EU ne zna što se dogadja u CG. Mislite li da vjeruje toj vašoj priči? Da li vam je jasno zašto se sastaje sa vama dvojicom? Mslite li da ne vidi vaše licemjerje.

!!!

Kako vas nije sramota!Sve kumovske veze su vam razotkrivene i svaka vaša odluka je sporna.I vas je dovela svetosavska crkva,nemojmo se praviti naivni.I vi ste na zadatku urušavanja države.A ovaj što ste se sastali s njim,njemu je važna plata a da ga pitate đe se nalazi CG ne bi vam umio pokazati.