22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

08.10.

22° / 13°

Srijeda

09.10.

19° / 14°

Četvrtak

10.10.

21° / 15°

Petak

11.10.

20° / 17°

Subota

12.10.

22° / 15°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivične prijave protiv dvije osobe zbog nelegalne gradnje u Nikšiću

Hronika

Comments 0

Krivične prijave protiv dvije osobe zbog nelegalne gradnje u Nikšiću

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Zapad“, su preduzimajući planske aktivnosti u saradnji sa Urbanističko-građevinskom inspekcijom, na suzbijanju krivičnih djela protiv životne sredine i uređenja prostora, podnijeli krivične prijave protiv dvije osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, su Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv D.Đ. (51) iz Nikšića, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje, na način što je kao investitor u mjestu Ozrinići , opština Nikšić, otpočela gradnju objekta početkom jula 2024. godine,  bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje iz Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata", navode u saopštenju. 

Takođe, kako dodaju, policijski službenici su Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv D.L. (65) iz Nikšića, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje, tako što je 2023. godine u  Grahovu, opština Nikšić, započeo građenje objekta bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje shodno Zakonu o planiranju prostora i izgradnji objekata.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Zapad“ nastavljaju aktivnosti na suzbijanju i otkrivanju krivičnih djela protiv životne sredine, a koja se odnose na oblast nelegalne gradnje na teritoriji Crne Gore", zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR