Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Granična policija pronašla 119 pakovanja opojne droge skank, dvije osobe pobjegle ka Albaniji

Hronika

Comments 0

Granična policija pronašla 119 pakovanja opojne droge skank, dvije osobe pobjegle ka Albaniji

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Sektora granične policije su sprovodeći mjere i radnje u cilju suzbijanja prekograničnog kriminala, pronašli narkotike u rejonu sela Sukobin, opština Ulcinj, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policijski službenici Stanice granične policije I Ulcinj su postupali po operativnim saznanjima da se u rejonu sela Sukobin, iz Republike Albanije u Crnu Goru krijumčari opojna droga skank, te da se u neposrednoj blizini graničnog kamena kreću dva nepoznata lica sa većim torbama.

Pretragom terena od strane policijskih službenika i upotrebom službenog drona policijski službenici su 27.septembra, u ranim jutarnjim časovima pronašli tri torbe sa 119 pakovanja, težine oko 66 kilograma u kojima se nalazila biljna materija zelene boje nalik na opojnu drogu skank. Policijski službenici su na licu mjesta uočili dva nepoznata lica koja su se dala u bjekstvo u pravcu Republike Albanije", navode u saopštenju.

Osobe se potražuju od strane albanske policije a o navedenom događaju je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR