23 °

max 23 ° / min 16 °

Četvrtak

10.10.

23° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 14°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog sumnje da je falsifikovao pasoš, na podgoričkom aerodromu uhapšen državljanin Kuvajta

Izvor: acg

Hronika

Comments 0

Zbog sumnje da je falsifikovao pasoš, na podgoričkom aerodromu uhapšen državljanin Kuvajta

Autor: Antena M

  • Viber

- Službenici Sektora granične policije su sprovodeći mjere i radnje iz svoje nadležnosti usmjerene na sprječavanje nezakonitog ulaska i boravka, na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica lišili slobode jedno lice zbog falsifikovanja isprava- saopštili su iz Uprave policije.

Policijski službenici su, kako navode u saopštenju, juče na Aerodromu Podgorica, prilikom granične kontrole putnika aviokompanije koja saobraća na liniji Podgorica – London, provjerom vjerodostojnosti putne isprave lica A.A.(50) iz Kuvajta, utvrdili odstupanja u odnosu na originalni pasoš Kuvajta u broju putne isprave, štamparskim grešakama i tehnici izrade u odnosu na originalni dokument.

Imenovani je, dodaju, policijskim službenicima saopštio da je navedenu putnu ispravu nabavio u Kuvajtu za novčani iznos od 6.000 eura koje je po dolasku u London trebao da plati, te da je lice bez državljanstva.

"Sa događajem je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu A.A. lišen slobode i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave.On će danas biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu na dalje postupanje. U toku su dalje provjere putem NCB Interpol-a Podgorica radi utvrđivanja identiteta lica", zaključuju u saopštenju iz UP.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR