16 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Subota

12.10.

21° / 14°

Nedjelja

13.10.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen osumnjičeni maloljetnik za pokušaj ubistva učenika u Baru

Izvor: Bar info

Hronika

Comments 0

Uhapšen osumnjičeni maloljetnik za pokušaj ubistva učenika u Baru

Autor: Antena M

  • Viber

Policija je uhapsila maloljetnika koga sumnjiče za pokušaj ubistva vršnjaka, učenika barske Gimnazije “Niko Rolović“ D.M. (17).

Iz policije je saopšteno da je danas oko 11.15 časova dežurna služba barske policije obaviještena da je došlo do fizičkog sukoba između nekoliko osoba u dvorištu Gimnazije Niko Rolović u Baru i da je jedna osoba zadobila povrede usljed upotrebe hladnog oružja – noža.

“Policijski službenici koji su upućeni na lice mjesta zatekli su jedno lice, učenika ove škole, sa vidnom povredom nanijetom hladnim oružjem – nožem, u dijelu tijela ispod rebara”, saopštila je policija.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, a nakon toga i tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mjesta.

Policija je, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, došla do sumnje da je danas u jutarnjim časovima došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba između maloljetnog lica starog 17 godina i oštećenog lica starog 18 godina.

“Sumnja se da je sedamnaestogodišnji maloljetnik nakon verbalne rasprave oštećenom zadao udarac u predjelu glave, nakon čega se u ovaj sukob uključilo još jedno maloljetno lice staro 16 godina koji je oštećenom zadao više udaraca u predjelu tijela. Tokom ovog sukoba osumnjičeni sedamnaestogodišnjak je oštećenom, upotrebom noža, nanio ubodnu ranu ispod lijeve strane rebara, nakon čega se udaljio sa lica mjesta”, objašnjava policija.

Po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici osumnjičeni sedamnaestogodišnji maloljetnik je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju, dok će protiv drugog osumnjičenog, šesnaestogodišnjaka, biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo učestvovanje u tuči.

Povrijeđeni D.M. je životno ugrožen i operisan je u Opštoj bolnici Bar.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR