15 °

max 22 ° / min 14 °

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 14°

Utorak

15.10.

22° / 13°

Srijeda

16.10.

22° / 11°

Četvrtak

17.10.

19° / 13°

Petak

18.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zadržavanje do 72 sata određeno maloljetnom Baraninu osumnjičenom za pokušaj ubistva učenika Gimanzije

Izvor: Bar Info

Hronika

Comments 1

Zadržavanje do 72 sata određeno maloljetnom Baraninu osumnjičenom za pokušaj ubistva učenika Gimanzije

Izvor: Primorski portal

Autor: Antena M

  • Viber

Maloljetniku (A.K.) osumnjičenom da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u dvorištu Gimnazije „Niko Rolović“ gdje je nožem nanio povrede opasne po život učeniku te škole D.M.(18) tužilac Višeg državnog tužilaštva je odredio pritvor do 72 sata.

Povrijeđeni učenik D.M. je u stanju životne ugroženosti dovežen u Opštu bolnicu Bar. Učenik, primjerno dijete, koji je tog jutra redovno pošao u školu, na malom odmoru za pet minuta, brutalno je napadnut od maloljetnika koji nijesu đaci te škole. Jedan od delinkvenata nožem je ranio učenika Gimnazije koji je zadobio povrede grudnog koša, dijafragme i slezine. Nož je probio zid grudnog koša i ušao u trbuh. Operativno je zbrinut u Opštoj bolnici Bar, zatim upućen u Klinički centar Crne Gore na Odjeljenje intenzivne njege.

PR Višeg državnog tužilaštva tužiteljka Lepa Medenica potvrdila je za Primorski portal da je maloljetniku osumnjičenom za krivično djelo ubistvo u pokušaju određeno zadržavanje do 72 sata.

Tužilaštvo će u međuvremenu odlučiti  da li će  Sudu uputiti predlog za određivanje pritvora za maloljetnika, kazala je tužiteljka Medenica za Primorski portal. Drugom  maloljetniku, osumnjičenom za učestvovanje u tuči nakon što je saslušan od strane tužioca nije određeno zadržavanje.  

Protiv šesnaestogodišnjaka je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo učestvovanje u tuči.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Lena

Jel ovaj maloljetnik nanio teske tjelesne povrede djecaku iz Sarajeva,sinu pjevaca Al Dina,jer je musliman?Ako jeste-onda se on treba utamniciti na duze.