22 °

max 23 ° / min 16 °

Četvrtak

10.10.

23° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 14°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivična prijava protiv zaposlenog u Domu zdravlja u Baru, pronađeni Bensedin i Diazepam

Izvor: Antena M, ilustracija

Hronika

Comments 0

Krivična prijava protiv zaposlenog u Domu zdravlja u Baru, pronađeni Bensedin i Diazepam

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Jug“ - Odjeljenja bezbjednosti Bar su sprovodeći aktivnosti na pronalasku opojnih droga i suzbijanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika i stavljanja u promet opojnih droga, podnijeli krivičnu prijavu protiv zaposlenog u ZU Dom zdravlja u Baru.

"Postupajući po prijavi direktorice Doma zdravlja u Baru, da je u službenom vozilu koje duži zaposleni V.N.(36) pronađena veća količina tableta, 26 ampula Diazepam, 157 ampula Bensedin, koje se nalaze na listi opojnih droga psihotropnih supstanci, kao i drugog sanitetskog materijala, koje se mogu koristitit za proizvodnju opojnih droga, policijski službenici su shodno naredbi suda izvršili pretres stana koje koristi V.N. kao i pretres vozila u njegovom vlasništvu.

Pretresom stana pronađeno je 108 ampula Bensedin i 8 ampula Diazepam, dok je pretresom vozila pronađeno 30 farmaceutskih tableta Diazepam, koje se nalaze na listi opojnih droga psihotropnih supstanci i bilja koje se može koristiti za proizvodnju droga.

V.N. je, kako se sumnja, u službenom i privatnom vozilu kao i stanu koji koristi, držao radi dalje prodaje ukupno 265 ampula Bensedin, 34 ampule Diazepam i 30 farmaceutskih tableta Diazepam od 5 miligrama", piše u saopštenju Uprave policije. 

O predmetnom događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem su nalogu protiv V.N. policijski službenici podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR