15 °

max 21 ° / min 15 °

Subota

19.10.

21° / 15°

Nedjelja

20.10.

22° / 16°

Ponedjeljak

21.10.

21° / 14°

Utorak

22.10.

21° / 15°

Srijeda

23.10.

23° / 14°

Četvrtak

24.10.

22° / 12°

Petak

25.10.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uprava policije: Po međunarodnoj potjernici u Španiji uhapšen N.V. protiv kojeg je SDT podiglo optužnicu

Izvor: pixabay ilustracija

Hronika

Comments 0

Uprava policije: Po međunarodnoj potjernici u Španiji uhapšen N.V. protiv kojeg je SDT podiglo optužnicu

Autor: Antena M

  • Viber

 Danas je u Španiji slobode lišen državljanin Republike Srbije koji se potražuje na međunarodnom nivou od strane više evropskih država, kao i od strane organa za sprovođenje zakona Crne Gore - NCB Interpol-a Podgorica.

Kako je saopšteno iz Uprave policije,  slobode je lišen N.V. (34) iz Beograda za kojim je NCB Interpol Podgorica raspisao međunarodnu potjernicu zbog obezbjeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo ubistvo u pokušaju putem podrstrekavanja.

"Slijedi nastavak komunikacije NCB Interpol-a Madrid i NCB Interpol-a Podgorica putem INTERPOL-ovog kanala komunikacije I24/7, u dijelu razmjene ekstradicione dokumentacije i molbe za izručenje ovog lica Crnoj Gori, imajući u vidu da je za ovim licem – članom organizovane kriminalne grupe, raspisano više međunarodnih potjernica, odnosno potjernica više država, a protiv kojeg je Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore podiglo optužnicu zajedno sa optužnicom protiv R.Z., i koji se potražuju radi vođenja krivičnog postupka u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Portal TVE ranije je objavio, pozivajući se na nezvanične potvrde, da je u Španiji uhapšen jedan od vođa kavačkog klana Nikola Vušović, za kojim je raspisana međunarodna potjernica 2022. godine. 

Portal navodi  da je Vušović, koji je poznatiji kao „Džoni s Vračara“, optužen da je blisko sarađivao, održavao kontak i sa Radojem Zvicerom organizovao kriminalnu grupu „vračarski klan“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR