17 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 15°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 14°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikšićka policija podnijela krivične prijave protiv osam osoba zbog nasilja u porodici

Hronika

Comments 0

Nikšićka policija podnijela krivične prijave protiv osam osoba zbog nasilja u porodici

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, su u toku oktobra Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli šest krivičnih prijava  protiv osam osoba zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Uprave policije.

"Nikšićka policija je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, podnijela krivičnu prijavu protiv A.V.(63) zbog sumnje da je počinila krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, nakon prijave njenog supruga da mu je A.V. u porodičnoj kući upućivala riječi prijeteće sadržine. 

Policijski službenici su lišili slobode lice Z.K. (62) i protiv njega podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je na radnom mjestu a potom i u porodičnoj kući, verbalno napao suprugu", navode u saopštenju.

Slobode je lišen i A.J.(27) i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici nakon verbalnog napada i grubog uznemiravanja njegove majke u njihovoj porodičnoj kući.

"Zbog sumnje da je prijetio ocu i grubo ga uznemiravao u njihovoj porodičnoj kući, a potom podmetnuo požar u jednom dijelu kuće, po nalogu tužioca je lišen je slobode A.Lj. (20) i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog nasilja u porodici.

Policija je po nalogu tužioca lišila slobode M.B.(39) zbog prijetnji bratu i uništenja zajedničke imovine, a potom i njegovog brata B.B.(56) zbog nanošenja tjelesnih povreda M.B, i protiv istih podnijela krivične prijave.

Takođe, nikšićka policija je lišila slobode B.B. (22) zbog fizičkog napada na brata J.B. (20) koji je takođe lišen slobode zbog verbalnog i fizičkog napada na B.B. i protiv njih je tužilaštvu podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici", navode u saopštenju.

Službenici Uprave policije svakodnevno preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju suzbijanja krivičnih djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR