20 °

max 21 ° / min 16 °

Subota

26.10.

21° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

22° / 15°

Utorak

29.10.

23° / 16°

Srijeda

30.10.

22° / 15°

Četvrtak

31.10.

22° / 14°

Petak

01.11.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija i dalje traga za ubicom u BP, osumnjičeni višestruki povratnik A.B.

Izvor: Antena M

Hronika

Comments 3

Policija i dalje traga za ubicom u BP, osumnjičeni višestruki povratnik A.B.

Izvor: Portal Analitika, CDM

Autor: Antena M

  • Viber

Policija i dalje traga za osumnjičenim za ubistvo Jovana i Milanke Madžgalj u u mjestu Sokolac kod Tomaševa u bjelopoljskoj opštini, potvrđeno je Portalu Analitika iz Uprave policije.
 
Pripadnici MUP-a i Vojske cijelu noć su tragali za ubicom na području Tomaševa. 

Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a osumnjičeni za ovaj zločin je višestruki povratnik A.B. Takođe, prema nezvaničnim informacijama osumnjičeni je juče i ručao u kući u koju se vratio i ubio brata i sestru.

„Večeras je oko 21:10 časova policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa života lišena dva lica starije životne dobi, čija su tijela pronađena u kući, a da se izvršilac naoružan dao u bjekstvo“, saopšteno je sinoć iz Uprave policije (UP).

Policija je uputila apel građanima da budu oprezni. 

„Apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito mještane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbjednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca“, saopštili su iz UP.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

vule

Za ovo neko mora da odgovara i podnese ostavku . jer su sinoc gradjani Bijelog Polja sami se organizovali i bukvalno su bile straze ,gradjani su sami sebe cuvali jer policije nije bilo ,osim na licu mjesta i na nekim standardnim punktovima- dje vec evo 2 godine konstantno stoje i maltretiraju vozace za svijetla , pojas i sl. Samo neki gradjanin ili seljak moze da uhvati ubicu ili nedaj boze da nastrada .

VULE

Nasi BUMBARI od policajaca ce tesko odvojit noge od asfalta a dupe treba dici i ici po sumama ,jer ubica odlicno zna teren i prije svega treba zastititi ostalo stanovnistvo ,jer sigurno vise nije u tom zaseoku dje je 90% policije. ostatak bumbara povremeno se vozika samo ulicama a pred zoru su se mogli vidjeti kako spavaju po kolima.

vule

Koliko je unistena nasa bezbjednost najbolje govori ovaj novi slucaj. Citavo Bijelo Polje sinoc nije spavalo,bukvalno su bile straze grupne ili pojedinace ,jer policije osim na licu mjesta nidje nije bilo ni na vidiku ,neki su spavali po kolima pored puteva. a UBICA dobro zna taj teren i sigurno se vec prebacio u Srbiju.