20 °

max 23 ° / min 15 °

Ponedjeljak

28.10.

23° / 15°

Utorak

29.10.

22° / 16°

Srijeda

30.10.

23° / 14°

Četvrtak

31.10.

22° / 12°

Petak

01.11.

19° / 12°

Subota

02.11.

21° / 12°

Nedjelja

03.11.

17° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brđanin: Aktivnosti vodimo u kontinuitetu, nadamo se brzom lociranju bjegunca

Izvor: Vlada CG

Hronika

Comments 3

Brđanin: Aktivnosti vodimo u kontinuitetu, nadamo se brzom lociranju bjegunca

Izvor: Dan

Autor: Antena M

  • Viber

Direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin izjavio je, povodom potrage za osumnjičenim za ubistvo Milenke i Jovana Madžgalja, da je angažovan veliki broj profesionalaca i policije i Vojske Crne Gore, i da očekuje brzo lociranje bjegunca.
 
Brđanin je u izjavi za portal "Dan" potvrdio da su angažovane posebne i antiteroristička jedininica, kao i jedinicia granične policije i jedinicie VCG, kao i helikopteri, opremljeni termovizijskim kamerama i sredstvima koja omogućavaju identifikaciju i praćenje lica u uslovima smanjene vidljivosti i savremena oprema za nadzor i osmatranje.

"Aktivnostima rukovodi regionalni Centar bezbjednosti "Sjever", uz podršku specijalnih jedinica uključujući i rukovodioce posebnih sektora policije. Aktivnosti su kontinuirane i očekujemo brzo lociranje bjegunca, iako se radi o prilično razuđenom i često nepristupačnom terenu. Pored potrage imamo zadatak, a to nam je prioritet, da obezbijedimo i okolna sela, kako bi žitelji ovog kraja bili bezbjedni", kaže Brđanin.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Brano Bozovic

Zorane,znam te,znam koliko znas,znam tvoje policijske reference.U Policiji Crne Gore to nema niko. Sta se desava covjece,znam da se ne bojis ovih oslobodioca. Zorane ostavljas utisak da te uopste ne interesuje stanje u UP. Radis kao po nekoj inerciji,nemoj samo ino kontakte.Zorane sve se urusi,Zorane mi skoro da nemamo Sistem bezbednosti,raspad sistema.

Mila K

Raditi težak posao. Ostaviti se pravdanja slabom cg informeru.