22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Plamenac: Sodomsko zlo i u SPC

Religija

Comments 5

Plamenac: Sodomsko zlo i u SPC

Autor: Antena M

  • Viber

Priredio: V.J.

Paroh u Baru područne eparhije crnogorsko-primorske Crkve Srbije (SPC), nesvršeni student astronomije Jovan Plamenac, uputio je anti-EuroPrajdu, koji je 28. avgusta održan u Beogradu, pismo s namjerom da se pročita tokom protesta.

„Iskonsko SODOMSKO ZLO čizmom zapadnjačke globalističke ideologije bjesomučno lupa na vrata duše srpskoga naroda”.

„A CRKVA, stameni branič duše srpskoga naroda kroz svu njegovu mučeničku istoriju, još od njegova krštenja, DANAS NIŠTA ZNAČAJNO NE ČINI DA POSTAVI USTAVU toj BUJICI ZLA koja iz nje potiskuje Boga”, veli Plamenac.

„To ZLO je zahvatilo srbijanski politički život, mejnstrim medije, zakonodavstvo, školstvo, socijalne ustanove, kulturu, ušlo je u dječje vrtiće, DIJAGNOSTIFIKOVANO JE I U CRKVI”.

Plamenčevo pismo u Beogradu nije pročitano, ali je objavljeno na nekim srpskim portalima.

Za vrijeme anti-EuroPrajda, 14. i 28. avgusta, patrijarh Srbije Porfirije Perić se izmakao iz Beograda u eparhiju crnogorsko-primorsku, boraveći u insceniranim pośetama Herceg-Novom. 


 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

BELVEDER

.. su mladoženje ''šetale opanke'' oko kuće, dok su im osmanlije prve bračne noći bili sa suprugama.... Toga je bilo i u drugim osmanlijama okupiranim državama, ali je Srbija najeklatantniji primjer za to!

BELVEDER

..u romanu “Nečista krv” Bore Stankovića, gdje se govori o deda Velji koji je sa svim svojim snahama snohaćio, a one su ostajale trudne s njim.. Sad bi trebalo da bude jasno svima , ponašanje sveštenstva SPC-a i pokušaja liječenja ovog kompleksa, koji datira još iz otomanskog vremena, kada....

BELVEDER

..Bio je rasprostranjen, kako u selima, tako i u planinskim dijelovima. Snohaćenje niko nije smatrao grijehom, pa čak ni mladi muškarci čije su žene spavale s njihovim očevima, jer su i oni ponavljali ovaj običaj kada su odrasli. Ovaj bizaran običaj je pronašao i svoje mjesto u romanu “Nečista krv”