27 °

max 33 ° / min 22 °

Ponedjeljak

08.07.

33° / 22°

Utorak

09.07.

36° / 23°

Srijeda

10.07.

37° / 23°

Četvrtak

11.07.

37° / 25°

Petak

12.07.

36° / 25°

Subota

13.07.

36° / 25°

Nedjelja

14.07.

37° / 25°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ostojić: Zapadni ambasadori čine sve da unište Srbe, ali tu je Marko Kovačević

Religija

Tag Gallery
Comments 10

Ostojić: Zapadni ambasadori čine sve da unište Srbe, ali tu je Marko Kovačević

Autor: Antena M

  • Viber

Priredio: V.J.

Pozdravljam ambasadore koji su došli, BRATSKE RUSIJE i BRATSKE SRBIJE, i mi smo uvijek jedno, a ovđe nema ZAPADNIH AMBASADORA rekao je Ljubiša Ostojić, alijas episkop Metodije, čelnik eparhije budimljansko-nikšićke Crkve Srbije (SPC).

On se okomio na „zapadne ambasadore” juče tokom skupa u selu Počivala u Banjanima, SO Nikšić.

„Nažalost, zato što, iako mi POKUŠAVAMO DA IM SE DODVORIMO I DA KLEČIMO, čine sve da nas UNIŠTE i da izbrišu naš identitet, da nas promijene i da ne budemo ono što su Srbi bili, nego da postanemo neki drugi ljudi koji će izgubiti svoj lik i oblik, svoje dostojanstvo, svoju vjeru, svoju istoriju, svoj jezik”.

„NEMA IH” nastavio je Ostojić, ali „ovđe su i konzuli, i narodni prvaci, tu nam je i MARKO KOVAČEVIĆ, predśednik Opštine Nikšić“.

Ostojić je prozvao „zapadne ambasadore” dok su u Počivalima otkrivali spomenik izvjesnom Blagoju Krušiću, rođenom 1880. godine. Taj je, kao devetogodišnjak s porodicom zavazda napuštio rodno selo i Crnu Goru, naseljavajući se na jugu Srbije, neko selo kod Kuršumlije, prošao oslobodilačke ratove” Srbije, odlikovan, avanzovao u Niš, e da bi se objasnio Ostojić kad je došao II svjetski rat i tada prijavio svome kralju i komandantu”.

Avaj, po prilici 1944. godine, tomo u Srbiji „ubila ga bratska ruka od ideoloških komunista i OZNE koja ga je mučila i zlostavljala”, kako reče Ostojić, pljunuli prvo na sve ono što je narodno i tradicionalno, na svoje korjene, na identitet i dali se u službu neprijateljima srpskim da unište sve što je srpsko”.

I danas” valjao je dalje Ostojić „kada nam ove ZAPADNE RIJEKE koje ODNOSE NAŠE ŽIVOTE i našu omladinu i naše ljude, koje ih NA POGREŠAN NAČIN VASPITAVAJU i čine sve ono što su činile te ideologije, koja je ubila i Blagoja, i ostavila ga bez prava na grob i mramor, pa smo mu ovđe, u njegovom selu podigli spomenik”! Etc.

Skupu prisustvovao i Vladimir Božović, bivši ambasador Srbije u Crnoj Gori. Iz ogranka Crkve Srbije na svome sajtu objavili: 

Sabranju su prisustvovali: ambasadori Rusije i Srbije u Crnoj Gori VLADISLAV MASLENIKOV i Nebojša Rodić, generalni konzuli Srbije u Crnoj Gori i Americi, vojni izaslanici, predśednik Opštine Nikšić Marko Kovačević i drugi gosti. Vijenac na spomenik položila delegacija države Srbije sa ambasadorom Rodićem na čelu”.

Napominjemo, ambasador Maslenikov, takođe i prisustvovao i beśedio nedavno, prilikom šovinističkog ispada Marka Kovačevića.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Ratko

Pogl''aj, pogl"aj.... Sastali se ljudi.... No šta koć njima rečeš sve jedno im je.....

Javor

Ako ko Srbima dođe glave, to će biti Marko Kovačević.

Clixs

Banjani su Crnogorci i crnogorsko pleme. Đe su plemena u Heregovini?