22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ne demantuje GEJ-AFERU SA 18-OGODIŠNJAKOM – lobista Crkve Srbije veli da je ‘žrtva ucjene’ od strane majke njegovog ljubavnika

Religija

Comments 0

Ne demantuje GEJ-AFERU SA 18-OGODIŠNJAKOM – lobista Crkve Srbije veli da je ‘žrtva ucjene’ od strane majke njegovog ljubavnika

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Priredio: V.J.

Ilarion Alfejev (58), budimpeštansko-mađarski mitropolit Moskovske patrijaršije, tvrdi da je žrtva iznude — prenosi „РИА Новости”.

Alfejev je akter ovih dana obznanjene GEJ-AFERE sa svojim bivšim ljubavnikom Goergijem Suzukijem. Kao 18-ogodišnjak, Suzuki je u jesen 2022. došao na poziv Alfejeva u Budumpeštu, da mu u njegovoj rezidenciji bude kelejnik (sobar).

U narednih otprilike godinu dana, Alfejev je napastvovao svoga kelejnika i noći provodio u mladićevom krevetu.

Potom, Veronika Suzuki, majka Georgija, navodno je zahtijevala 384.000 EURA od Alfejeva da uništi audio i video zapise o mitropolitovim homoseksualnim aktivnostima koje je njezin sin kelejnik napravio pomoću sakrivenih uređaja.

Alfejev sada ni u izjavi za „РИА Новости” ne poriče autentičnost Suzukijevih snimaka. „Istinitost evidencija, odsustvo falsifikovanja ili ugradnje u njih, treba da utvrdi sud”, rekao je.

„РИА Новости”, glasilo kremaljske propagande, tvrdi da od mađarske policije ima informaciju kako je Georgij Suzuki na međunarodnoj poćernici zbog navodne krađe, zatim korišćenja lažnog dokumenta za neovlašćeni pristup ličnim podacima i ilegalnu raspodjelu tih podataka, kao i za skladištenje dječije pornografije. A da se u odnosu na Suzukijevu majku, istraga sprovodi o navodnom iznuđivanju.

Pozivajući se na prepisku sa Veronikom Suzuki, Alfejev odbačuje informacije da se u prvoj ponudi saglasio da isplaćuje Georgiju rate od 2.000 eura mjesečno, a da se snimci, zauzvrat, sukcesivno trajno unište.

Alfejev dalje veli da je, biva iz altruističkih pobuda, samo htio finansijski da pomogne siromašnome Georgiju i njegovoj majci. Ali, dodaje, predomislio se kada je otkrivena krađa iz sefa u njegovoj rezidenciji. Tvrdi da je mađarska policija, na osnovu otisaka prstiju, uzoraka DNK i snimaka video kamera utvrdila da je Georgij Suzuki navodni kradljivac.

Napominjemo, Alfejev i mađarski lider Viktor Orban su u srdačnim odnosima. Orbanova vlada je Alfejevu čak odobrila mađarski pasoš. Prema jednoj od verzija, Alfejev je sredinom 2002. iz Moskve poslat u Budimpeštu jer je „želja Moskovske patrijaršije da ima svog visokog predstavnika (skoro od povjerenja patrijarha Kirila Gundjajeva) na teritoriji Evropske unije”.

O vezama Orbana i Alfejeva u svijetlu ove gej-afere pisao je i mađarski portal „Daily News Hungary”, na linku…

russian-orthodox-hilarion-accused-misconduct/hilarion

Nekadašnji miljenik i VIKAR PATRIJARHA Gundjajeva, Alfejev je od 2009. do juna 2022. stalni član Sinoda Moskovske patrijaršije i „ŠEF DIPLOIMATIJE” (rukovodilac Odjeljenja vanjskih crkvenih veza), sa titulom mitropolit volokolamski.

U tom svoijstvu Alfejev je takođe veliki lobista interesa Crkve Srbije (SPC) u Crnoj Gori, a na anticrnogorskim poslovima sarađivao sa AMFILOHIJEM RADOVIĆEM i u posljednje vrijeme JOANIKIJEM MIĆOVIĆEM. Koliko je poznato, Mićović se posljednji put s Alfejevim sastao nekako baš uoči izbiujanja gej-afere, 8-9. juna o.g. u Rusiji, u Tverskoj oblasti.

„U svoje lično ime i u ime Ruske pravoslavne crkve, bratsku SPC da uvjerim da imaju našu potpunu podršku”, beśedio je Alfejev početkom 2020. o Amfilohijevim tzv. protestnim litijama.

Kako smo pisali, bivši kelejnik Alfejeva, Georgij Suzuki, dao je intervju za glasilo „Новая газета Европа”, te javnosti stavio na raspolaganje brojne, ali ne i sve, audio i video zapise tokom svoje homoseksulane afere s mitropolitom.

Na jednome od snimaka, ALFEJEV ZABRANJUJE GEORGIJU DA NOSI PIDŽAMU — mladić kaže da mu je hladno, ali mitropolit odgovara: „Nije ti hladno!” Prema Suzukiju, mitropolit je rekao: ‘ŽELIM DA TE ‘OŚETIM SVOJOM KOŽOM’”.

Redakcija „Новая газета Европа” napominje da raspolaže i video snimcima na kojima ALFEJEV U DONJEM VEŠU ŚEDI NA KREVETU SA SKORO GOLIM SUZUKIJEM.

Eks-kelejnik Georgij je u video intervjuu detaljno govorio kako ga je Alfejev napastvovao. Takođe, otkrio da se Alfejev baškari u luksuzu: zajedno išli u RESTORANE, odmarali se na SKIJALIŠTIMA, išli na JEDRENJE.

Alfejev, kazao je Suzuki predočavajući brojne dokaze, kupio je sebi vilu površine 2.360 kvadratnih metara za 2.150.000 EURA u predgrađu Budimpešte. Prema objavljenom kupoprodajnom ugovoru, vila Alfejeva ima: - 14 soba, bazen, teretanu, vinski podrum, parking za šest automobile; opširnije na linku dolje…

Napominjemo, mitropolit Ilarion Alfejev je onoliko puta javno kritikovao ljudska prava za LGBT osobe i „naglašavao važnost ZAŠTITE TRADICIONALNIH VRIJEDNOSTI”. On je 2021. godine pozdravio ruski zakon o zabrani propagande „netradicionalnih vrijednosti”, rekavši da „iste zakone treba uvesti u drugim zemljama”.

Alfejev je podržao zabranu prikazivanja u Rusiji filma „Iskušenje” („Benedetta”) holandskoga reditelja i scenariste Pola Verhovena, koji obiluje lezbejskim scenama, jer je „film bezobrazluk protiv hrišćanstva i monaštva".

Nedugo zatim, Alfejev traži i zabranu seks-šopova, biva: „Mi se protivimo seksualnom promiskuitetu, protivimo se razvratu u bilo kojem liku, a takve takozvane ‘radnje za odrasle’ nijesu ništa drugo do legalizovani razvrat”, etc.

Društvo

Alfejev: Zabraniti seks-šopove

30.01.2022. 20:57

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR