19 °

max 21 ° / min 15 °

Srijeda

18.09.

21° / 15°

Četvrtak

19.09.

21° / 15°

Petak

20.09.

24° / 14°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Oligarh za ‘srpsku stvar’ u Crnoj Gori oženio popadiju koja ima devetoro đece

Religija

Comments 4

Oligarh za ‘srpsku stvar’ u Crnoj Gori oženio popadiju koja ima devetoro đece

Autor: Antena M

  • Viber

Priredio: V.J.

Konstantin Malofejev (50), bogati sikofant „ruskoga svijeta” i osnivač „pravoslavnoga” TV kanala „Царьград” oženio je bivšu popadiju Mariju Ljvovu-Belovu (40) — objavljuju ruski mediji.

Ljvova-Belova je donedavno bila u braku s parohom Ruske pravoslavne crkve Pavlom Koglemanom s kojim je imala čak devetoro đece: petoro njihove i četvoro usvojene. Još dok je zvanično bila u braku s popom, objavljivani su dokazi da je Ljvova-Belova u intimnoj vezi s oligarhom.

Vjenčanje je Malofejeva i ex popadije obavljeno 8. septembra, javlja ruski portal NEWS.ru.

Prema istome izvoru, obred u crkvi i tulum nakon toga, bili su strogo zatvoreni za pristup novinarima. Ceremonije su koštale nekoliko desetina hiljada eura u rubljama. Prisustvovali ruski selebretiji kojima je zabranjeno da fotografišu ili snimaju svadbu.

Budući da je vjenčanjem sada javno potvrđeno kako je oligarh koji se razmeće svojim „pravoslavljem” rasturio popu brak, u dijelu se ruske javnosti, zbog cenzure vlasti obično s anonimnih profila na društvenim mrežama, vjenčanje opisuje i kao prvorazredna sramota za popadiju koja je „prekršila svetu tajnu braka”. Malofejev je bio patrijarhu Kirilu Gundjajevu pet godina zamjenik u rukovođenju paracrkvenim Svjetskim ruskim narodnim savjetom, biva za širenje „tradicionalih vrijednosti pravoslavlja”, sve do proljetos, kada je, zbog gomilanja činjenica da ima odnose s tada još udatom popadijom — podnio ostavku.

Takođe, oligarh Malofejev identifikovan je 2010-ih kao navodni sponzor koalicije Demokratski front u Crnoj Gori tokom višekratnih kampanja opstrukcije pristupanja naše zemlje članstvu u NATO-u.

Blizak tajnim službama Rusije u prikrivanju kanala finansiranja obavještajnih operacija na Balkanu pod zastavom „pravoslavlja”, Malofejev je platio 2015. i 2016. da se za ovdašnji ogranak Crkve Srbije (SPC) u fenjeru avionom iz Jerusalima u Podgoricu donese „blagodatni oganj”.

Oligarhovi resursi TV kanala „Царьград” propagirali su 2020. svetosavske protestne litije u Crnoj Gori.

 

Ex-popadija Ljvova-Belova je u administraciji Vladimira Putina komesarka (ombudsmanka) za prava đece Ruske Federacije. U ruskoj javnosti stvarala je imidž „mnogodjetne majke” i skrušene sljedbenice „tradicionalnih pravoslavnih vrijednosti”.

 

Prošle je godine objavljeno da je Ljvova-Belova, zajedno s Putinom, na međunarodnoj poćernici po tužbi Međunarodnoga krivičnog suda — za ratni zločin deportovanje đece s okupiranih teritorija Ukrajine.

Glasnogovornik Putina, Dmitrij Peskov, na pitanje o udaji Ljvove-Belove, za TACC je kazao da ne komentarišu privatni život koleginice iz administracije Kremlja, dodavši „u svakome slučaju želimo joj sreću”. Putin se takođe prije oko deceniju razveo od supruge s kojom ima đecu.

 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Irvas

@Dada ako je na njihovoj listi, onda taj covjek I vrijedi. Zalosno je sta je ostalo od onih istinskih zapadnih vrijednosti. Urusavanje bez dna.

MilanChe

Ova je kao Ceca, srpska majka :-) Svi ruski i srBski heroji su takvi: ukradi, ubij, prevari ..

Dada

Malefejev je na crnoj listi USA i EU.Njemu je zabranjen ulaz u EU i pridruzne zemlje clanice EU,a koje ga u slucaju da se nadje na njihovoj teritiriji moraju odmah prognati. Ali Oligah ima medju SPC prijatelja koji rade za njega.