11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dan nezavisnosti biće obilježen i u Pekingu

Ekonomija

Comments 0

Dan nezavisnosti biće obilježen i u Pekingu

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Povodom Dana nezavisnosti, kompanija Luštica Development i Ambasada Crne Gore u Kini, prirediće u Pekingu prijem tokom kojeg će biti prezentovana crnogorska turistička ponuda i potencijali za investiranje, kao i najveći projekat u turizmu u Crnoj Gori – Luštica Bay. Prethodno je, u saradnji sa Ambasadom Austrije, Dan nezavisnosti obilježen u Beču.

Interesovanja investitora sa kineskog tržišta za Crnu Goru i projekat Luštica Bay su sve izraženija, a na potencijalne ulagače sa ovog tržišta pozitivan utisak podjednako ostavljaju prirodne ljepote i tradicija, razvoj i ambijent za ulaganje, te projekat ekonomskog državljanstva.

Nedavno je u Crnoj Gori boravila i prva grupa kineskih novinara iz kineskih i britanskih magazina i časopisa Forbes China, Nouvelles d'Europe, UK Chinese Times, China Business Network i Global Time.

Luštica Development je bila i zlatni sponzor nedavno održanog događaja „Destinacije u usponu 2019 – Crna Gora“ u Beču, tokom kojeg su austrijskim privrednicima, uz učešće predstavnika Vlade i delegacije Privredne komore, bili predstavljeni i investicioni projekti i potencijali.

Kompanija je već organizovala niz predstavljanja u inostranstvu a naročito uspješne događaje ima upravo sa predstavništvima države u inostranstvu i dijasporom širom Evrope i svijeta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR