18 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

19° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odabran izvođač za novi Dom za stare u Nikšiću

Ekonomija

Comments 0

Odabran izvođač za novi Dom za stare u Nikšiću

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Uprava javnih radova donijela je danas odluku o dodjeli ugovora, prema kojoj će prvu fazu Doma za stare i odrasle osobe sa invaliditetom u Nikšiću graditi nikšićki konzorcijum LD Gradnja, Arhiboks, Ramel i Ening.

"Prvom fazom, čija je ugovorena vrijednost više od 2,77 miliona eura, predviđena je adaptacija dva objekta kapaciteta 104 mjesta u vojnom kompleksu Trebjesa. Rok za završetak radova je 16 mjeseci od uvođenja izvođača u posao, a projekat se realizuje u okviru Regionalnog stambenog programa (RHP) za Crnu Goru", saopšteno je iz Uprave javnih radova. 

Uprava javnih radova nedavno je objavila poziv za podnošenje ponuda za izgradnju druge faze Doma za strare osobe u Nikšiću, koji traje do 30. jula.

Ovaj dio radova finansiraće Vlada Crne Gore kroz kapitalni budžet, a procijenjena vrijednost radova je 2,7 miliona eura.

"Završetkom obje faze, Nikšić će dobiti funkcionalan prostor za boravak ukupno 208 starih i odraslih osoba sa invaliditetom.Projekat predstavlja nastavak kontinuiranih aktivnosti koje Vlada Crne Gore sprovodi na poboljšanju kvaliteta života najstarije populacije. U tom cilju, Dom starih je prošle godine počeo sa radom u Pljevljima, a sredinom naredne godine očekuje se završetak radova u na objektu Podgorici, u vrijednosti blizu devet miliona eura", navedeno je u saopštenju Uprave javnih radova. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR