8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počinje projekat Probaj domaće iz Crne Gore

Ekonomija

Comments 0

Počinje projekat Probaj domaće iz Crne Gore

Izvor: Mina bussines

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Klaster Probaj domaće realizuje projekat Probaj domaće iz Crne Gore u popularnim turističkim centrima u Budvi, Baru, Petrovcu, Tivtu, Virpazaru i Rijeci Crnojevića.

Projekat će trajati tokom cijelog ljeta, a od danas do utorka biće realizovan u Petrovcu.

“Projekat se sprovodi uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma, u okviru Programa podsticajnih mjera u oblasti turizma za ovu i narednu godinu”, navodi se u saopštenju.

Projekat Probaj domaće iz Crne Gore, kako su objasnili, zamišljen je kao promotivna, marketinška, medijska i sajamska kampanja koja će članovima klstera Probaj domaće i drugim poljoprivrednim proizvođačima, kao i vlasnicima etno sela, omogućiti da prošire tržište svojih proizvoda i usluga na turiste koji tokom ljeta posjećuju Crnu Goru.

„Projekat će im takođe omogućiti da uspostave direktan kontakt i dogovore plasman svojih proizvoda sa predstavnicima turističke privrede Crne Gore (HORECA), kao i da povećanju konkurentnost tradicionalnih proizvoda na domaćem tržištu“, dodaje se u saopštenju.

Pored susreta proizvođača i turista, biće organizovani direktni kontakti proizvođača i predstavnika turističke privrede i ugostitelja, kako bi se domaći proizvodi našli u njihovoj ponudi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR