10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izabrana kompanija za noćno slijetanje u Tivat

Ekonomija

Comments 0

Izabrana kompanija za noćno slijetanje u Tivat

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Aerodromi su izabrali Nav Blue Airbus za uvođenje noćnog saobraćaja na aerodromu Tivat.

"Osim uvjerenja u povoljan rezultat na definisanju procedura noćnog saobracaja, sigurni smo i da je ovo jedno od ključnih pitanja po dalji razvoj i budućnost crnogorskih aerodroma, uključujući i njihovu novu i veću vrijednost u kontekstu predstojećeg medjunarodnog tendera za izbor koncesionara", ocijenio je predsjednik Odbora direktora ACG Dragoljub Bulatović.

Već deceniju unazad postoji stalna tražnja za dodatnim saobraćajnim slotovima na tivatskom aerodromu. Noćni letovi za najznačajnija emitivna tržišta zapravo, kako navode u saopštenju, znače otvaranje novog aerodroma na postojećoj infrastrukturi, nove prihode i za Aerodrome i za turističku orivredu, i otvaranje nekoliko desetina novih kvalitetnih radnih mjesta u Tivtu.

"Osposobljavanje alternativnog noćnog aerodroma, uz Podgoricu, ima samo po sebi ne samo ekonomski već i strateški značaj za našu zemlju.

Crna Gora i za narednu deceniju ostaje dominantno avio destinacija. Odbor direktora i menadžment uložiće neophodni napor da u što kraćem roku, nakon uspješno izradjenih procedura od strane stručnjaka Nav Blue-Airbus, započnu sa realizacijom noćnih avio operacija u Tivtu", zaključio je Bulatović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR