8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi kutak za najmlađe: Internacionalni vrtić otvoren u Portonovi rizortu

Ekonomija

Comments 0

Novi kutak za najmlađe: Internacionalni vrtić otvoren u Portonovi rizortu

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

U sklopu Portonovi rizorta – jednog od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope, ovog vikenda je počeo da radi internacionalni vrtić, sa licenciranom metodologijom rada sa djecom.

"U jedinstvenom, multifunkcionalnom i adekvatno opremljenom prostoru, Montekids International će raditi po savremenim i akreditovanim vaspitno-obrazovnim programima IPC International Preschool Curriculum. Visokokvalifikovani tim vaspitača i saradnika primjenom savremenih metoda obezbijediće najmlađima ugodan boravak, njegujući posebnost svakog djeteta. Boravak je obezbijeđen u namjenski opremljenim prostorijama, sa najaktuelnijim sredstvima, na način da podstiču rast i razvoj djeteta", navedeno je u saopštenju. 

Radno vrijeme vrtića je od 08 do 22 svakog dana, a vrtić nudi i produženi boravak, kao i usluge čuvanja djece u dječijem klubu, na individualne zahtjeve po satnoj tarifi i druge dodatne programe.

Za sve informacije o ponudi, uslovima i dodatnim programima pohađanja internacionalnog vrtića Montekids International možete dobiti na 067 640 915.

Portonovi rizort, koji je ovog ljeta otvorio svoja vrata posjetiocima širom svijeta, će u svom sklopu imati, kako je saopšteno sadržaje koji ispunjavaju sve uslove za kvalitetan i sadržajan život na samoj obali mora tokom cijele godine.

"Pored velikog izbora stambenih jedinica, dostupnih za kupovinu i rentiranje, kao i marine sa 236 vezova, Portonovi rizort nudi bogat sadržaj tokom cijele godine: Portonovi Training Studio, koji nudi najviše standarde usluge teretane i fitnesa, sportskih i relaks masaža kao i grupnih aerobnih treninga i joge; ljubitelji umjetnosti nastaviće da uživaju u pažljivo odabranim umjetninama galerije Pizana. Portonovi vas takođe poziva da posjetite i iskusite arome koje nudi jedinstveni jedınstvenı konjak I cigar bar Maison du Monde, kao i posebnu ponudu Manifesto Pub-a. Ukoliko još uvijek nijeste, dovedite prijatelje i porodicu i isprobajte fantastičnu mediteransku kuhinju Perla Portonovi Square restorana, a veče učinite savršenim uz autentični italijanski đelato Godo đelaterije. Takođe, servisne usluge Portonovog biće uskoro obogaćene i otvaranjem poslovnice Hipotekarne banke koja će svojim klijentima nuditi standardni nivo kvaliteta usluge".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR