Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Novi kutak za najmlađe: Internacionalni vrtić otvoren u Portonovi rizortu

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Novi kutak za najmlađe: Internacionalni vrtić otvoren u Portonovi rizortu

U sklopu Portonovi rizorta – jednog od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope, ovog vikenda je počeo da radi internacionalni vrtić, sa licenciranom metodologijom rada sa djecom.

"U jedinstvenom, multifunkcionalnom i adekvatno opremljenom prostoru, Montekids International će raditi po savremenim i akreditovanim vaspitno-obrazovnim programima IPC International Preschool Curriculum. Visokokvalifikovani tim vaspitača i saradnika primjenom savremenih metoda obezbijediće najmlađima ugodan boravak, njegujući posebnost svakog djeteta. Boravak je obezbijeđen u namjenski opremljenim prostorijama, sa najaktuelnijim sredstvima, na način da podstiču rast i razvoj djeteta", navedeno je u saopštenju. 

Radno vrijeme vrtića je od 08 do 22 svakog dana, a vrtić nudi i produženi boravak, kao i usluge čuvanja djece u dječijem klubu, na individualne zahtjeve po satnoj tarifi i druge dodatne programe.

Za sve informacije o ponudi, uslovima i dodatnim programima pohađanja internacionalnog vrtića Montekids International možete dobiti na 067 640 915.

Portonovi rizort, koji je ovog ljeta otvorio svoja vrata posjetiocima širom svijeta, će u svom sklopu imati, kako je saopšteno sadržaje koji ispunjavaju sve uslove za kvalitetan i sadržajan život na samoj obali mora tokom cijele godine.

"Pored velikog izbora stambenih jedinica, dostupnih za kupovinu i rentiranje, kao i marine sa 236 vezova, Portonovi rizort nudi bogat sadržaj tokom cijele godine: Portonovi Training Studio, koji nudi najviše standarde usluge teretane i fitnesa, sportskih i relaks masaža kao i grupnih aerobnih treninga i joge; ljubitelji umjetnosti nastaviće da uživaju u pažljivo odabranim umjetninama galerije Pizana. Portonovi vas takođe poziva da posjetite i iskusite arome koje nudi jedinstveni jedınstvenı konjak I cigar bar Maison du Monde, kao i posebnu ponudu Manifesto Pub-a. Ukoliko još uvijek nijeste, dovedite prijatelje i porodicu i isprobajte fantastičnu mediteransku kuhinju Perla Portonovi Square restorana, a veče učinite savršenim uz autentični italijanski đelato Godo đelaterije. Takođe, servisne usluge Portonovog biće uskoro obogaćene i otvaranjem poslovnice Hipotekarne banke koja će svojim klijentima nuditi standardni nivo kvaliteta usluge".

Ostavi komentar

0/300