Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sekulić sa menadžmentom Telekoma: Obje strane da nastave pregovore

Izvor: Foto: Screenshot YouTube

Ekonomija

Comments 0

Sekulić sa menadžmentom Telekoma: Obje strane da nastave pregovore

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Ministarka ekonomije Dragica Sekulić primila je danas predstavnike menadžmenta Crnogorskog Telekoma. Tom prilikom, razgovarali su o aktuelnoj problematici u vezi sa pregovorima koje su u prethodnom periodu vodili sa sindikatom te kompanije, saopšteno je iuz Ministarstva ekonomije. 

"Predstavnici Telekoma upoznali su ministarku da je juče održan sastanak pregovaračkih timova, te da je dogovoreno da se dijalog nastavi. 

Istakli su i da je poslodavac pokazao jasnu volju za postizanjem konačnog dogovora, te su iskazali nadu da će i predstavnici sindikata svojim odgovornim odnosom doprinijeti da se pregovori okončaju", navedeno je u saopštenju. 

Ministarka Sekulić pozvala je obje strane da nastave pregovore i da ulože dodatne napore da dođu do obostrano prihvatljivog rješenja.  

"Dijalog nema alternativu i on se mora nastaviti jer je to, na kraju, jedini način da se razlike u mišljenjima prevaziđu i da se interesi socijalnih partnera približe", poručila je ministarka.

Ministarka je ponovila da razlike ne izgledaju nepremostive i izrazila očekivanje da će strane pokazati posvećenost postizanju konačnog dogovora.

Prethodne sedmice ministarka je razgovarala na istu temu i sa predstavnicima sindikata Crnogorskog Telekoma, podsjećaju iz ME. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR