10 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otvoren novi poslovni objekat Lovćen osiguranja u Baru

Ekonomija

Comments 0

Otvoren novi poslovni objekat Lovćen osiguranja u Baru

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

U Baru je danas svečano otvoren poslovni objekat, koji je objedinio rad filijale “Lovćen” osiguranja i “Lovćen Auta”.

Poslovni objekat "Lovćen osiguranja" i "Lovćen Auta", kako je saopšteno, nalazi se na novoj adresi u ulici Beogradskoj 3. u Baru, preko puta diskonta “Laković“.

Za tu namjenu, kako je navedeno u saopštenju, adaptiran je moderni objekat za kompletno funkcionisanje firme koje uključuje tehnički pregled i izradu svih vrsta osiguranja na jednom mjestu.

Izvršni direktor Lovćen osiguranja  Matjaž Božič kazao je da su prateći konstantno navike osiguranika i njihove želje, u Lovćenu zaključili da je neophodno i fizički objediniti funkcije te dvije institucije u Baru, kako bi na najbolji način izašli u susret potrebama osiguranika.

„Lovćen je u Baru poslovno prisutan preko 40 godina i prepoznatljivo je pouzdan partner Grada, građana i privrede Bara. Za naše poslovanje je važno da konstantno povećavamo nivo usluga i da neposredno komuniciramo sa osiguranicima, a rezultati potom neće izostati“ - zaključuje Božič.

"Barska filijala Lovćena, sa svojih trinaest radnika organizovana je tako da funkcioniše kroz prodaju, štete i back office. Poseban dio čini pet zaposlenih u „Lovćen autu“ koji vrše tehnički pregled i obavljaju sve usluge neophodne za registraciju vozila. Novi objekat posjeduje svoj ogradjeni parking što će umnogome olakšati pristup klijentima, a zaposlenima obavljanje posla (pregled vozila za kasko osiguranje, procjenu šteta...)", navedeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR