Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Marković sa predstavnicima CRBC-a: Čestitam spajanje „Moračice“, očekujem još veću pažnju i efikasnost

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Marković sa predstavnicima CRBC-a: Čestitam spajanje „Moračice“, očekujem još veću pažnju i efikasnost

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković sastao se danas sa rukovodstvom i vodećim inženjerima kompanije CRBC Montenegro, koja gradi prioritetnu dionicu autoputa Bar – Boljare, i predstavnicima svih državnih organa uključenih u realizaciju ovog projekta kako bi svečano obilježili spajanje rasponske konstrukcije Mosta „Moračica“ – najvećeg i najsloženijeg pojedinačnog objekta na prioritetnoj dionici autoputa, saopšteno je iz Vlade. 

Čestitavši izvođaču radova, i svim subjektima uključenim u gradnju, uspješno izveden posao, premijer je ukazao na potrebu nastavka radova tempom i kvalitetom koji podrazumijevaju poštovanje ugovorenih rokova i standarda.

„Zadovoljan sam dinamikom radova i stepenom realizacije. Sada ulazimo u novu fazu u kojoj je potrebna još veća pažnja, koncentracija i efikasnost“ – rekao je Marković predstavnicima kompanije CRBC Montenegro na čelu sa menadžerom projekta izgradnje prioritetne dionice autoputa Hei Šićiangom.

Premjer je ukazao na potrebu kontinuirane svakodnevne saradnje svih subjekata uključenih u projekat prioritetne dionice autoputa rekavši da su takav pristup iziskuje činjenica da gradnja prvog autoputa u našoj zemlji predstavlja najsloženiji građevinski projekat u istoriji Crne Gore.

Sastanku su prisustvovali ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković sa saradnicima, te rukovodioci Monteputa, Nadzora, Državne komisije za reviziju tehničke dokumentacije i Državne komisije za tehnički pregled.

Ostavi komentar

0/300