20 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Promocija turističke ponude Crne Gore u Parizu

Izvor: Screenshot

Ekonomija

Comments 0

Promocija turističke ponude Crne Gore u Parizu

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Nacionalna turistička organizacija (NTO) predstavila je na događaju za medije City Breaks u Parizu destinacijsku turističku ponudu Crne Gore, koja je sve atraktivnija Francuzima.

Predstavnici NTO su, u okviru tematske medijske radionice, održali B2B sastanke sa predstavnicima najznačanijih francuskih medija, koje su upoznali sa prirodnim i kulturnim resursima ovog podneblja, jedinstvenim lokalitetima, saobraćajnom povezanošću zemalja, kao i najznačajnim investicijama.

"Poslovna radionica okupila je predstavnike preko 50 francuskih medija kao što su Tour Hebdo, Le Figaro, Elle, Grazia, GEO, Easy Voyage, Marie France, Meet&Travel, The Lady Jersey, ursofrench.fr, tourmag.com i nous paris.fr", navodi se u saopštenju.

Crna Gora je, kako su kazali, sve atraktivnija turistička destinacija za francusko tržište. Za Crnu Goru je posebno značajno to što Francuzi dolaze tokom cijele godine, a značajan je i broj francuskih turista koji posjećuju sjever države.

Tokom ove godine bilježi se rast sa tog tržišta. Od početka godine do kraja avgusta u Crnoj Gori je u kolektivnom smještaju boravilo 9,3 odsto više turista iz Francuske koji su ostvarili 5,7 odsto više noćenja.

U strukturi turističkog prometa tokom osam mjeseci ove godine turisti iz Francuske učestvovali su sa 6,3 odsto u dolascima stranih gostiju, odnosno 8,1 odsto u broju noćenja. Francuski turisti nalaze se na trećem mjestu u strukturi ostvarenih noćenja stranih turista.

City Breaks radionica koju organizuje Baltus Communications agencija za odnose s javnošću i marketing jedna je od najbolje posjećenih u Francuskoj i Holandiji.

Radionica je prilika da se u jednom danu uspostavi saradnja sa novinskim agencijama, novinarima, blogerima i fotografima, u cilju promocije destinacije i crnogorskih gradova.

Na radionici je učestvovalo oko 100 agencija specijalizovanih za turizam i putovanja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR